CHP'de gençler seçimini yaptı

CHP Tekirdağ İl Gençlik Kongresi'nde iki liste ile girilen yarışı Hasan Güvenç Erdoğan kazandı.

Tekirdağ 4.01.2016 09:49:00 0
CHP

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde yapılan CHP Tekirdağ İl Gençlik Kongresi'nde Hasan Güvenç Erdoğan ve Mustafa Ülkem Uruk yarıştı. Kongreye Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ile çok sayıda partili katıldı.

TARTIŞMA ÇIKTI

CHP Tekirdağ İl Başkanı  Recep Ökten'in kürsüde açılış konuşmasını yaptığı sırada, salonda bulunan bazı parti üyesi gençler, iddiaya göre kendilerinin desteklediği adaylara konuşma hakkı tanınmasını istedi. Bu sözler üzerine salonda tartışmalar yaşandı. Bunun üzerine Ökten, "Arkadaşlar burası kongre salonudur. Burası itiraz makamı değildir. CHP'ye ve parti disiplinine yakışır hareket edilsin. İtirazlarınızı yazılı olarak bana iletin" diye konuşarak ortamı sakinleştirdi.

 

 

 

Divanın oluşturulmasının ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.  İki başkan adayının yaptığı konuşmaların ardından faaliyet raporu okundu. Ardından da seçimlere geçildi. Seçimlere sarı listeyle katılan Hasan Güvenç Erdoğan ve listesi 139 oy, beyaz listeyle seçime katılan Mustafa Ülkem Uruk ve listesi 129 oy aldı. Bu sonuçlara göre Hasan Güvenç Erdoğan CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10