Cuma seferlere başlıyor

Yeni yapılanma içine giren bölgenin köklü seyahat firmalarından Yonca Seyahat, cuma gününden itibaren Vize-İstanbul seferlerine Pamukkale Turizm olarak devam edecek.

Çerkezköy 6.01.2016 17:19:00 0
Cuma seferlere başlıyor

Yonca Seyahat olarak yıllardır en iyi ve en kaliteli ulaşım hizmetini vermeyi amaçladıklarını belirten Pamukkale Turizm Bölge Müdürü Nihat Macit'in, 8 Ocak Cuma gününden itibaren 53 yıllık tecrübeye sahip sektörün öncü firmalarından Pamukkale Turizm ile yollarına devam edeceklerini belirtti.
Pamukkale Turizm’in yeni araçlarından bahseden Macit, “Koltukların arkasında 10 inç ekranlar olacak. Ücretsiz internet hizmeti sunacağız. Her koltukta priz bulunacak. Koltuk dizilişi 2+1 olacak. Böylelikle yolcuların oturma alanları daha da genişledi.” dedi.
Pamukkale Turizm olarak bir çok noktaya ulaşım sağlayacaklarını belirten Macit, "Çerkezköy’den İstanbul, Ankara, İzmir, Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa, Aydın, Denizli, Isparta, Çanakkale, Edirne, Zonguldak ve daha birçok noktaya ulaşım hizmeti sağlayacağız. Yolcularımıza gelişmiş servis ağımızla ekstra hizmet sunacağız. Mesela İstanbul’da inen yolcumuz, servis araçlarımızla şehrin istediği noktasına ücretsiz ulaşabilecek” diye konuştu.

 

 

BEDAVA BİLET İMKANI
Yolcular için Pamukkale Turizm olarak çeşitli kampanyalar da düzenleyeceklerini sözlerine ekleyen Macit, “Bunlardan biri de Pamuk Kart uygulaması. Bu uygulamada kaydını yaptığımız müşterilerimize Pamuk Kart veriyoruz. Pamuk Kart ile alınan her bilette, müşterilerimizin kartlarında puanlar birikecek. Biriken puanlar kapsamında her 10 bilet alımında yolcularımız 1 bilet hediye hakkı kazanacak” dedi.
Macit, Pamukkale Turizm, 8 Ocak Cuma günü saat 11.00’da düzenlenecek açılış töreni ile Çerkezköylülere hizmet vermeye başlayacağını belirtti. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10