Yarı Açık Pazar Yeri

Çerkezköy'de etkili olan yoğun kar yağışının ardından üzerinde biriken kar kütlesinin ağırlığını taşıyamadığı için çöken Kapalı Pazar Yeri'nin çatısının enkazı k

Çerkezköy 6.01.2016 17:29:00 0
Yarı Açık Pazar Yeri

Önceki yıllarda da yangın, su baskını gibi olayların yaşandığı Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri'nin çatısının girişi ve bazı bölümleri, geçtiğimiz Pazartesi günü sabaha karşı üzerindeki kar kütlesinin ağırlığını taşıyamadığı için çökmüştü. Çökmenin pazarın kurulduğu pazar günü yaşanmaması olası bir faciayı önlerken, çatının çöken enkazı ise belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

 

 

PAZAR HİZMET VERECEK
Çatı enkazının kaldırılmasının ardından belediye işçileri de temizlik çalışmalarını tamamladı. Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, yaşanan olayın ardından Kapalı Pazar Yeri’nde 7 Ocak Perşembe günü pazarın kurulacağını söyledi.
MART'TA YEHNİ PAZAR YERİ ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
Çatının çökmesinin ardından hemen çalışmalara başladıklarını ve enkazı kaldırdıklarını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Bundan sonraki süreçte Pazar Yeri giriş kısmının üstü açık şekilde hizmet verecek. Çünkü önümüzdeki süreçte bölgede yeni Pazar Yeri için çalışmalara başlanılacak. Yeni Kapalı Pazar Yeri inşaatının Mart ayı sonu gibi başlanıp, Ekim ayına kadar tamamlanması planlanıyor. Proje hazır. 9 bin 400 metrekare Kapalı Pazar Alanı olarak planlanan projede 8 bin 400 metrekare de Kapalı Otopark Alanı yapılması hedefleniyor. Yaklaşık 8 ayda bitirilmesi planlanan Kapalı Pazar Yeri tamamlandığında Çerkezköy son derece modern ve kullanışlı bir Kapalı Pazar Yeri'ne ve Kapalı Otopark'a kavuşacak” dediler.


0282 726 91 91
0282 747 65 10