Kıbrıs Gazisi Coşkunöz, sevenlerini korkuttu

Ailesi ile birlikte yaşadığı evinde kalp krizi geçiren ve ardından hastaneye kaldırılan Kıbrıs Gazisi, 35 Nolu Karaağaç Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz'e stent takı

Çerkezköy 7.01.2016 17:27:00 0
Kıbrıs Gazisi Coşkunöz, sevenlerini korkuttu

Kıbrıs Gazisi olan 35 Nolu Karaağaç Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz, kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan ve kalbindeki iki damarın tıkandığı tespit edilen Coşkunöz'e stent takıldı. Tedavisinin ardından ise taburcu edildi.16 yıldır 35 Nolu Karaağaç Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten evli ve 4 çocuk, 8 torun sahibi Fevzi Coşkunöz, geçtiğimiz pazar günü Kapaklı’ya bağlı Kazım Karabekir Mahallesi Emek Caddesi’ndeki evinde kalp krizi geçirdi. Ailesinin haber vermesiyle gelen ambulansla Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılan Coşkunöz'ün kalbindeki iki damardan birinin yüzde 90, diğerinin ise yüzde 95 oranında tıkalı olduğu tespit edildi.

STENT TAKILDI
Özel İrmet Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümü doktorları tarafından anjiyo yapılan Fevzi Coşkunöz’ün kalp damarlarındaki tıkanıklık giderildi ve iki damarına stent takıldı. Coşkunöz, tedavisinin ardından taburcu edildi. Coşkunöz, sağlık durumunun iyi olduğu, evinde dinlendiği belirtildi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10