Alanya'ya turnuvaya gtitiler

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü antrenörü Vural Ayaz ile Taekwondo sporcuları Şahin Yiğit ve Berkay Kaçmaz, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör'ü makamında ziyaret ett

Çerkezköy 8.01.2016 18:16:00 0
Alanya

Şampiyon Spor Kulübü sporcularının çalışmaları hakkında Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör’e bilgi veren antrenör Vural Ayaz, sporcularının 9-13 Ocak tarihleri arasında Alanya’da yapılacak olan Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’na sıkı şekilde hazırlandıklarını belirterek “Yapılacak bu turnuva bizim için çok önemli. Bu şampiyonadan derece ile dönmek için son derece sıkı çalıştık. Çerkezköy’ümüzü en iyi şekilde temsil edip adını her yerde duyurmak için bundan sonrada çok sıkı çalışmalar yapacağız. Alanya’daki Turnuvaya 3 sporcu ile katılacağız. İlçemizi 58 kiloda Berkay Kaçmaz, 74 kiloda Şahin Yiğit ve 87 kiloda Furkan Selvi temsil edecek” dedi.

3 ŞAMPİYONAYA KATILACAKLAR
Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, “Şampiyon Spor Kulübü olarak bir aydan daha az bir süre içerisinde 3 şampiyonada madalyalar almak için mücadele edeceğiz. Önce Alanya’da 9-13 Ocak tarihleri arasında Büyükler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’na,ardından da Sakarya’da 22-24 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan Anadolu Yıldızları Taekwondo Şampiyonasında 37 kiloda Samet Ayaz ve 45 kiloda Yaşar Can Özer ile son olarak da tekrar Alanya’da 27-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Gençler Türkiye Tavekwondo Şampiyonasında 49 kiloda Kadir Can Çelik, 51 kiloda Berkan Aslan ve 59 kiloda da Berkay Kaçmaz ile Çerkezköyümüzü temsil edeceğiz.Hazırlıklarımızı en iyi seviyelerde tamamladık. İnşallah ilçemize madalya ile döneceğiz” dedi.
DERECE BEKLİYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan yardımcısı İmdat Özgör, turnuvaya katılacak olan sporculara başarılar diledi. Özgör, sporcvulmardan derece beklediklerini söyledi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10