53 yıllık tecrübesiyle Trakya yollarında

Türkiye'nin önde gelen seyahat firmalarından Pamukkale Turizm, 53 yıllık tecrübesini Çerkezköy'e de taşıdı. Türkiye'nin bir çok bölgesine yolcu taşıyan Pamukkale Turizm 'Adım Adım Trakya' proje

Çerkezköy 8.01.2016 18:28:00 0
53 yıllık tecrübesiyle Trakya yollarında

Türkiye’nin önde gelen seyahat firmalarından Pamukkale Turizm, bölgenin önemli seyahat firmalarından Lüks Yonca Seyahat ile işbirliği yaparak, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize’deki şubelerinin açılışını yaptı.
53 yıllık tecrübesiyle Çerkezköy'de de yolcu taşımacılığına başlayan Pamukkale Turizm, Trakya’da Lüks Yonca Seyahat ile işbirliği yaptı. Yurt çapında 350'den fazla bilet satış noktasıyla hizmet veren Pamukkale Turizm'in Çerkezköy Otogarı'ndaki açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım, Genel Müdür Mustafa Özdalgıç, Bölge Müdürleri ve Acente Yetkilileri ile Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçin, Yonca Turizm Yönetim Kurulu üyeleri Hakkı Yakut, Muzaffer Tarım, Ergül Arabacı, Hasan Bosna, Erbil Özdemir, Kemal Yavuz, Turan Seçkin, Gökay Çetinkaya ve Nişikli Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Muhsin Nişikli, Muhittin Nişikli ve Genel Müdür Tunahan Hilmi Yüce, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

BÜYÜK MARKALARIN ÜRETİM TESİSİ
Çerkezköy’ün sanayileşmeyle birlikte sürekli göç aldığını belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Çerkezköy’de gerek sanayi gerekse ticaret alanında her geçen gün önemli gelişmeler yaşanıyor. Ülkenin en büyük markalarının üretim tesisleri Çerkezköy’de bulunuyor. İlçe Kaymakamı olarak bu durumdan büyük memnuniyet duyuyorum. Pamukkale Turizm firmasının ilçemizde seferlere başlaması ilçemiz için son derece önemli bir gelişmedir. Çerkezköy’ümüze bu yatırımı yapanlara, bu işte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
2 YIL ÖNCE TRAKYA YOLCULUĞU BAŞLADI
2 yıl önce Trakya yolculuğuna başladıklarını belirten Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, “Adım Adım Trakya sloganı ile bölgeyi dolaşmaya devam ediyoruz. Bu yolda bizimle aynı ilkeleri paylaşan partnerlerle bölgede bu işi yapmaya öncelik veriyoruz. Dolayısıyla Tekirdağ ve bölgede yıllardır ulaşım hizmeti veren Lüks Yonca Seyahat ile işbirliği yapıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

 

 

TÜM MARMARA BÖLGESİNE TAŞIMAYI AMAÇLIYORUZ
Ege ve Akdeniz'deki yaygın servis ağını, Trakya dahil olmak üzere tüm Marmara Bölgesi’ne taşımayı amaçladıklarını sözlerine ekleyen Özdalgıç, “Bu yönde yatırım ve çalışmalar gerçekleştiren Pamukkale Turizm, 2014'de başladığı ‘Adım Adım Trakya’ projesi kapsamında aşamalı olarak gerçekleştirdiği Kırklareli, Lüleburgaz, Tekirdağ, Keşan, Babaeski, Uzunköprü ve Çorlu hatlarının ardından bu proje kapsamında 2016 yılına Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize seferleri ile başlamış oldu. Pamukkale Turizm ailesinin güler yüzlü yaklaşımları, şaşırtan sunumları, 10 inç koltuk arkası ekranları, ücretiz internet hizmeti, şube ve tesislerin altyapısı, geniş servis ağı, zengin ikram menüsü ve filosunun tümünde her koltukta bulunan prizleri ile sloganında olduğu gibi ‘Keyifli Yolculuklar için Pamukkale’ temasını tam anlamıyla hissettiriyor. Marka, bu yüksek donanıma sahip Pamukyol ve Teknobüs araçlardan oluşan 500 araçlık filo ile 2015 yılını 13 milyon yolcuyu sevdiklerine kavuşturarak tamamladı” diye konuştu.
MEHTERANLI AÇILIŞ
Çerkezköy Otogarı'nda gerçekleşen açılışın ardından, davetliler Pamukkale Turizm otobüsleri ile bir diğer şube açılışı için Kapaklı’ya geçti. Dualar edilmesi ve kurban kesiminin ardından Kapaklı Şubesi’nin açılış kurdelesi kesildi. Kapaklı’daki açılışta Eyüp Sultan Mehteran Takımı’nın gösterisi ilgiyle izlendi. Pamukkale Turizm, Çerkezköy Otogar, Organize, Kumlu Geçit, Kapaklı Çarşı, Saray otogar, Vize Otogar'da konumlandırdığı yazıhanelerinden hizmete başladı. İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Yalova, Balıkesir, Manisa, Aydın, Nazilli, Denizli, Isparta, Keşan, Çanakkale, Akçay, Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Karadeniz Ereğli, Zonguldak başta olmak üzere geniş bir servis ağına sahip olan Pamukkale Turizm, dün itibariyle bölgede faaliyete başlamış oldu.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10