Kozuva'dan anlamlı hediye

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, düzenlenen akşam yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi.

Çerkezköy 10.01.2016 17:36:00 0
Kozuva

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla  ilçede görev yapan basın mensuplarına Gabralı Otelde akşam yemeği verdi.
Yemeğe, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin, İsmail Akın ve yönetim kurulu üyeleri ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.
Gazetecilerin gününü kutlayan ÇTSO Başkanı Kozuva," Basın mensuplarımız, dünyadaki, ülkedeki ve bölgedeki haberlerin kamuoyuna ulaşmasında ve sorunların gündeme taşınıp çözülmesinde kilit rol oynamaktadır. Sizlerin bu görevinizi yerine getirirken, ne gibi zorluklarla karşılaştığınızı, hangi problemleri çözmek zorunda kaldığınızın da farkındayım. Tüm bu sıkıntılara rağmen, görevinizi, meslek ilkelerine bağlı bir şekilde, hassasiyetle yerine getirdiğinizi de biliyor, bu yüzden sizleri bir kez daha kutluyorum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bu yoğunluğunuz arasında sizleri ağırlamak, küçük bir jest yapmak istedik.Gününüzü kutluyorum. Meslek hayatınızda sizlere başarılar diliyorum.”dedi.
LENS MATARA HEDİYE ETTİ
Yemeğin ardından Kozuva, gazetecilere lens görünümlü su matarası hediye etti. Yemek, hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10