Engelli aracı için iş adamlarına mektup

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret etti ve gazetecilerin gününü kutladı.

Çerkezköy 11.01.2016 18:05:00 0
Engelli aracı için iş adamlarına mektup

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Şube Sorumlusu Hülya Metin, Mali Sekreter Şengül Civan, Gençlik Kolları Başkanı Büşra Tecmen ile Çerkezköy'ün gülü olarak anılan Vildan Civaş ve üye Serhat Köseoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle haber tesislerine gelerek  Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi gazeteci Şaban Kardeş, gazeteci Seyit Süren ve Genel Yayın Yönetmeni Fırat Keskinkılıç'ı ziyaret etti. Burada üye Vldan Civeş, Kardeş'e  çiçek takdim etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şaban Kardeş, nazik ziyaretten dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.

 

 

ARAÇ İÇİN MEKTUP YAZDILAR

Bir engelli aracına ihtiyaçları olduğunu belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Engelli aracına çok ihtiyacımız var. Eğer bu aracı temin edebilirsek, bin 90 üyemiz rahat edecek. Bu araçla, onları evlerinden alıp etkinliklere götürebileceğiz."dedi.
Çetinkaya, araç için destek beklediklerini belirterek, "Üyelerimiz, yaşadıklarını sıkıntıları dile getiren bir mektup hazırladı ve bu mektubu iş adamlarımıza göndereceğiz ve araç için destek isteyeceğiz."dedi.
BAYRAMOĞLU'NDAN PASTALI KUTLAMA
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü ilçenin önde gelen pastanelerinden olan Bayramoğlu Pastaneleri de unutmadı. Pastane sahibi Murat Sağlam, hazırlattığı özel pastayı Çerkezköy Haber Gazetesi'ne gönderdi ve haber çalışanlarını gününü kutladı. Ayrıca Has Türbedereliler adına Mustafa Altındirek ve Ömer İnan, gönderdiği pasta  ile haber ailesinde çalışan gazetecilerin gününü kutladılar.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10