İşbirliği için buluşacaklar

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve partililer,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Faruk Güllüoğlu'nda düzenlenen sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya gel

Çerkezköy 11.01.2016 18:09:00 0
İşbirliği için buluşacaklar

Gazetecilerin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın  Çerkezköy’ün yatırım noktasında iktidar partisinden ciddi beklentileri olduğunu yönünde yaptığı açıklamaları hatırlatması üzerine Öğe, "Çerkezköy’ün sorunlarına ilgisiz kaldığımız konusunda duyumlar alıyoruz. Kesinlikle böyle bir şey yok. Hepimiz Çerkezköylüyüz ve Çerkezköy’ün her alanda hizmet almasını istiyoruz ve bizlerinde çalışması bu yönde. Eğer Çerkezköy Belediyesi Çerkezköy’e yapılacak hizmetler konusunda bizlerden yardım ve destek isterse, bizler ilçemizin hizmet alması için gereken desteği ve katkıyı vermeye hazırız. Ancak bize bu konuda belediyeden bir talep gelmedi."dedi.

AKAY HAFTAYA BULUŞALIM
Kahvaltı sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'da, başka bir davet için Faruk Güllüoğlu’na gelince, kahvaltı masasını ziyaret etti ve Öğe, partililer ve gazetecilerin elini sıkarak sohbet etti. Akay, burada  Çerkezköy'de yapılması gereken devlet yatırımlarıyla ilgili işbirliği yapma noktasında önümüzdeki hafta Öğe'yi ziyarete gideceğini söyledi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve beraberindeki partililer Faruk Güllüoğlu’nda düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi.

İlçedeki tüm gazetelere eşit mesafede olduklarını belirten öğe, “Çerkezköy’de yayımlanan ve bölgemize hizmet veren tüm gazetelerin ve çalışan basın mensuplarının başarılı şekilde yayın yaptıklarını görüyoruz ve Çerkezköy’ün kalkınmasında büyük katkıda bulunuyorlar. İlçemizde yayınlanan 4 günlük ve bir haftalık gazete, ilçemiz kalkınmasında ve sorunların dile getirilmesinde olan katkılarını takdirle karşılıyoruz. Gazeteciler, yaz, kış, yağmur, çamur demeden gece, gündüz özveriyle çalışıyor"dedi.
DOSYALARI BAKANLARA SUNDUK
Parti çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Öğe, 1 yıl önce göreve geldiklerini belirterek, "Bu süre içerisinde Çerkezköy’e hizmet gelmesi içinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çerkezköy’ümüzün çok daha fazla devlet yatırımı alması içinde ilçemizin ihtiyaçlarını belirten dosyalar hazırladık ve bakanlarımıza sunarak görüşmeler yaptık. AK Parti hükümeti kısa süreli hizmetler yerine uzun süreli hizmetlerin yapılmasına yönelik yatırımlara önem veriyor.Hükümetimizin bir Trakya projesi var.Bu projede Tüm Trakya’nın ne gibi ihtiyaçları var ise hepsinin çözümü ön görülmektedir.Bu proje tüm bölgeyi ilgilendirmesi bakımından da çok önemli bir projedir.”dedi.
17 OKULA İHTİYACIMIZ VAR
Şubat ayı içerisinde açılması planlanan Çerkezköy-Halkalı Tren seferlerinin belirlenen tarihte hizmete girmesi içinde yoğun bir çalışma yapıldığını belirten Öğe, “Şuanda trende yolcu test çalışması yapılıyor. Belirlenen tarihte tren seferleri hizmete açılacak.Çerkezköy Devlet Hastanemizin geçici kabulü yapılacak. Tekirdağ’ımızın 3 AK Parti Milletvekilimizde Çerkezköy’ün her alanda çok daha fazla hizmet alması için çalışıyor.Ayrıca Çerkezköy’ün hızlı bir nüfus olması dolayısıyla devamlı artan öğrenci sayımıza cevap verebilecek 17 tane 40 derslikli okula ihtiyacımız var. İlçemizin okul ihtiyaçlarının karşılanması için sıkı bir çalışma yapılıyor.Çerkezköy’ümüzün acil giderilmesi gereken ve çözüm bekleyen sorunlarından olan dere ıslahı ve Devlet Hastanemizin de biran önce çözüme kavuşması için 15 gün önce Çerkezköy’ün ihtiyaçları konusunda hazırladığımız dosyaları bakanlıklara sunduk. Çerkezköy’ün sorunlarına ilgisiz kaldığımız konusunda duyumlar alıyoruz.Kesinlikle böyle bir şey Hepimiz Çerkezköylüyüz ve Çerkezköy’ün her alanda hizmet almasını istiyoruz ve bizlerinde çalışması bu yönde. Devlet Hastanemizin ve tren seferlerinin aksaklıklardan dolayı gecikmesinden bizde rahatsız oluyoruz. Eğer Çerkezköy Belediyesi Çerkezköy’e yapılacak hizmetler konusunda bizlerden yardım ve destek isterse bizler ilçemizin hizmet alması için gereken desteği ve katkıyı veririz. Ancak bize bu konuda belediyeden bir talep gelmedi. Birde ilçemize bir stat yapılması konusu var bunda da gereken desteğimizi veririz.Ayrıca  daha yeni olmasına rağmen ilçemizin başarılı spor kulüplerinden  olan 1911 Çerkezköyspor’un da büyük başarılara imza atması nedeniyle tebrik ediyorum."dedi.
AKAY MASAYI ZİYARET ETTİ
Kahvaltı sırasında ise, başka bir davet nedeniyle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'da aynı mekana geldi. kahvaltı masasını ziyaret eden Akay, Öğe, partililer ve gazetecilerle tek tek tokalaştı ve sohbet etti. Sohbet sırasında, iktidardan gerekli yatırımların alınmadığı yönündeki yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Akay, önümüzdeki hafta AK  Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe'yi ziyaret etmek istediğini söyledi. Öğe'de memnuniyet duyacağını belirterek, Akay'ı beklediğini söyledi.
NE GÖRÜŞECEKLER
Akay ve Öğe'nin, Çerkezköy'e yapılması gereken devlet yatırımlarıyla ilgili işbirliği yapma noktasında bir araya gelecekleri öğrenildi.
50. YIL PLAKETİ
Kahvaltının sonunda ise AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Marmara Haber Gazetesinin tecrübeli muhabiri Seyit Süren’e, meslekteki 50. yılı nedeniyle plaket takdim etti. Seyit Süren'in yıllardır sahada haber peşinde koştuğunu belirten Öğe, “Seyit Ağabeyi ben bildim bileli bu meslekte. Yeni  ve genç gazeteci arkadaşlarımıza da her zaman yardımcı olduğunu görüyorum. Bugüne kadar çizgisinden hiç ayrıldığını görmedim ve başarılı şekilde mesleğini icra ediyor. Kendisine  sağlıklı, huzurlu ve uzun bir meslek yaşamı diliyorum.”dedi.
HATIRA FOTOĞRAFI
Kahvaltının ardından AK Partililer ve gazeteciler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe'nin davetini kırmayan Çerkezköy Belediye Başkanı Akay'da bu fotoğraf karesinde yer aldı.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10