Kapaklı protokolü gazetecilerle buluştu

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kapaklı 11.01.2016 18:18:00 0
Kapaklı protokolü gazetecilerle buluştu

Şanlıurfa Şehzade Kebap Salonu’nda verilen yemeğe, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın,Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu,Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant ile iki ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.
İKİ ÖZEL GÜN
10 Ocak'ın hem Çalışan Gazeteciler Günü hem de İdareciler Günü olduğunu belirten
Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, “Bu iki önemli günü sizlerle birlikte kutlamak istedik. Sizler gazeteciler olarak gerçekten çok zor şartlar altında görev yapıyorsunuz. Çoğu zamanda haber almakta zorlanıyor olmanız mesleğinizin ne kadar meşakkatli olduğunu gösteriyor. Ama buna rağmen yılmadan özverili şekilde görev yapmanızı da takdirle karşılıyoruz.Sizler gazeteciler olarak bulunduğunuz bölgede bölgenin sorunlarını dile getirerek çözümlenmesi konusunda ve bölgenin kalkınması konusunda önemli görev yapıyorsunuz."dedi.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10