Emniyet ve Jandarma'yı denetledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Kubilay, İlÃ?

Çerkezköy 12.01.2016 16:38:00 0
Emniyet ve Jandarma

Ardından Kubilay ve Ogan, Gazi Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti ve inceleme ve denetlemelerde bulundu.
JANDARMA KOMUTAN VEKİLİNE BAŞARI BELGESİ
İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gazi Polis Merkezi Amirliği ziyaretinin ardından Kaymakam Kubilay,  İlçe Jandarma Komutanlığına geçti ve İlçe Jandarma Komutan vekili Başçavuş Fevzi Bayram'ı ziyaret etti. Burada tüm birimleri gezen Kubilay, ardından İlçe Jandarma Komutan vekili Başçavuş Fevzi Bayram’a başarı belgesi takdim etti ve "Mülki, adli, idari ve diğer görevlerde göstermiş olduğunuz özverili ve gayretli çalışmalar nedeniyle sizi tebrik eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.” dedi.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretlerinde başta İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutan vekili Başçavuş Fevzi Bayram olmak üzere tüm personele 2015 yılında yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kubilay, tüm personelin yeni yıllarını tebrik etti ve İlçe Emniyet Müdürlüğünün ve İlçe Jandarma Komutanlığının görevlerini fedakarca ve özveri ile yürüttüklerini ifade ederek, 2016 yılında da çalışmalarında başarılar diledi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10