Geliş Üniversitesi'ni tanıttılar

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 3 Fakülte, 3 Enstitü, 4 Yüksekokul ve 1 Meslek Yüksekokulu ile Eğitim-Öğretim faaliyetini sürdüren İstanbul Gelişim Üniversitesi, Çerkezköy'de tanıtım top

Çerkezköy 12.01.2016 17:00:00 0
Geliş Üniversitesi

Üniversite tarafından Gabralı Otel’de verilen tanıtım yemeğine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,Çerkezköy Cumhuriyet Başsavsıcı Hacı Ünal, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Cemal Sabırlı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay,Okul Müdürleri,öğretmenler ve Gelişim Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcı Doç.Dr. İsmail Cem Ay ve okul idarecileri katıldı.
Yemekten önce, Gelişim Üniversitesi’ni tanıtan slayt gösterimi yapıldı. Ardından üniversite ile ilgili bilgi veren Gelişim Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcı Doçent. Dr. İsmail Cem Ay, üniversite olarak hedeflerinin kısa zaman içerisinde Türkiye’de ilk 10 üniversite içine girmek olduğunu söyledi. Ay, “Şuan üniversitemiz bünyesinde 22 bin öğrenci eğitim öğretim görmektedir.Misyonumuz; bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, her alanda kendine güvenen, Atatürk ilkelerine bağlı, bilimsel, çağdaş ve evrensel düşünebilen, takım bilincine ve etik değerlere sahip, eleştirel düşünme yeteneği kazanmış, toplumsal sorumluluk bilinci ile donatılmış, geleceğe ümit, azim ve inançla bakan özgün bireyler yetiştirmektir.Vizyonumuz; kaliteli ve profesyonel bir eğitim vererek, küresel anlamda araştırma ağı kurup, uluslararası tanınmış okullarla ortak projeler gerçekleştirmek ve uluslararası bir eğitim kurumu olarak dünyada adından saygıyla bahsettirmektir. Tüm akademik ve idari personeli ile katılımcılığa ve takım çalışmasına bağlı bir kurum kültürü oluşturarak var olan eğitim fırsatlarını daha da ileriye götürmek, maddi imkanı olmayan öğrencilere eğitim imkanı sağlamak, Türkiye’nin sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmaktır.”dedi.
Yemeğin ardından Genel Sekreter Yrd. Doç.Dr. İsmail Cem Ay ve okul personeli, davetlileri kapıya kadar eşlik ederek uğurladılar ve davetlilere okulu tanıtan kitapçıklar verdiler.


0282 726 91 91
0282 747 65 10