Albayrak'a Babaeski'den jest

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında Hayrabolu'daki Sadi Kıyak Öğretmenevi S

Hayrabolu 13.01.2016 16:06:00 0
Albayrak

Meclis Toplantısına katılan Kırklareli'nin Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a jest yaparak, "İlçemizde yapılmakta olan altyapı çalışmalarında, belediyemize tüm imkanları seferber ederek her türlü makine ve teçhizat temininde verdiği katkılardan dolayı adının ilçemizde sonsuza kadar yaşatılması için, Belediye Meclis kararıyla İlçemiz Dindoğru Mahallesinde bulunan 'Çamlık Sokak'ın adının 'Kadir Albayrak Caddesi' olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verimiştir" dedi. İsminin yazılı olduğu beratı Başkan Albayrak'a teslim etti.

ÇEVREMİZEDE KATKI VERECEĞİZ
Yapılan jestten dolayı çok duygulandığını belirten Başkan Albayrak, "Göreve geldiğimizde hedeflerimizi dile getirirken 'hizmet alan değil çevresine de hizmet veren bir büyükşehir olacağız demiştik. Bunu gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Babaeski Belediyesinin şahsıma yapmış olduğu jesti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi adına alıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bundan sonra da Tekirdağ'da 11 ilçeye olduğun gibi çevresine de hizmet ve katkı vermeye devam edecek" dedi. 
Babaeski Belediyesi, bir süre önce, aynı mahalledeki başka bir sokağın ismini “Dt. Ünal Baysan Caddesi” olarak değiştirilmişti.

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10