1911 kadrosunu güçlendirdi

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan ve ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren şampiyonluğun en büyük adaylarından 1911 Çerkezköyspor, kadrosuna iki futbolcu dahil etti.

Çerkezköy 13.01.2016 17:30:00 0
1911 kadrosunu güçlendirdi

Çerkezköy'ü Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde temsil eden 1911 Çerkezköyspor, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını açılışı geçtiğimiz günlerde yapılan İstasyon Mahallesi'ndeki Spor Kompleksinde sürdürüyor.
1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu üyesi Muzaffer Savaş ve Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu, düzenledikleri basın toplantısıyla ilk yarıyı değerlendirirken, takımın son durumu, ikinci yarı hazırlıkları hakkında da bilgi verdi.
İlk yarıda maçları güzel hava koşullarında oynadıklarını, ancak ikinci yarıda daha zor hava şartlarının kendilerini beklediğini belirten Savaş, "Bu nedenle takıma güçlendirme kararı aldık. Lig sonunda play-off maçını da düşünerek kaliteli transferler yapmak istedik. Bu kapsamda şu ana kadar iki futbolcu ile anlaştık. Oyuncularımız takımla çalışmalara başladı. Başarılı olacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.  
 

NAMAĞLUP LİDER

Ligin başında ilk üç maçı kazandıklarını, sonraki  üç maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldıklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, “Sonrasında büyük bir çıkış yakalayarak ilk yarıda kalan 6 maçımızdan da galibiyetle ayrıldık. Böylece ligin ilk yarısını namağlup lider tamamladık. Biz maç kazandıkça takım içindeki arkadaşlık daha da pekişti. Özgüvenimiz arttı.Biz ikinci yarıda daha çok çalışıp, bu başarıyı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz.Transfer konusunda yönetime gerekli raporu sundum ve yönetimin de bu doğrultuda çalışmalar yaptı. Bu kapsamda her zaman bizim arkamızda duran yönetimimize teşekkür ediyorum. Biz tam anlamıyla malzemecisinden futbolcusuna, teknik heyetinden başkanına bir ekip olduk. Bu sayede başarıların devamının geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER
1911 Çerkezköyspor’un yeni transferlerinden biri 28 yaşındaki Tezcan Karabulut oldu. Almanya Gelsenkirchen doğumlu olan ve 2013-2015 yılları arasında Almanya Bölgesel ligin forma giyen Karabulut, burada oynadığı 38 maçta 1 gol attı, 8 de asist yaptı. 2015 yılında Türkiye’ye gelen Karabulut, Etimesgut Belediyespor ile anlaştı. Burada 3 lig de Türkiye Kupası maçına çıkan Tezcan Karabulut, Türkiye Kupası’nda 1 gol attı. 1911 Çerkezköyspor’un bir diğer tansferi ise 1984 İzmit doğumlu olan Emre Morgil oldu. Futbol hayatına 2003 yılında 3. Lig’deki Göztespor ile başlayan Emre Morgil, daha sonra bir diğer 3. Lig ekibi Aliağa Beldiyespor’a transfer oldu. 2007 yılında Erciyesspor’a transfer olan tecrübeli oyuncu, 2’si UEFA, 2’si Türkiye Kupası ve 9’u da Bank Asya 1. Lig olmak üzere toplam 13 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. 2010 yılında Gölcükspor’a transfer olan Emre Morgil, daha sonra 2. Lig ekiplerinden Çamlıdre Şekerspor formasını giydi. Sonrasında 3. Lig ekiplerinden Kahramanmaraş BBSK’ya transfer olan Morgil, 2015 yılında da Körfez Belediye HerekeYıldızspor’a transfer oldu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10