Muhtar, yeniden hayat buldu

Kapaklı İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın, fenalaşınca yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan kontrolde, Aydın'ın kalp hastalığı olduğu tespit edilince hemen Özel Ä

Çerkezköy 13.01.2016 17:46:00 0
Muhtar, yeniden hayat buldu

Kalbindeki damarlardan birinde yırtık olduğu, karın boşluğunda da 3 litre kon biriktiği tespit edilen ve Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun tarafından ameliyata alınan Aydın, 4 saat süren operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Aydın'ı, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay hastanedeki odasında ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti. Kapaklı’ya bağlı İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın, kalp rahatsızlığı nedeniyle sevk edildiği Özel İrmet Hastanesi’nde yapılan tetkiklerde, kalbine giden damarlardan birisinde yırtık olduğu ve karın boşluğunda ise 3 litre kan biriktiği tespit edildi.
Hayati tehlikesi bulunan Aydın, hemen Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun tarafnıdan ameliyata alındı. 4 saat süren ve başarılı geçen operasyonunun ardından Aydın, sağlığına kavuştu.
Hastalarının hayati tehlikesinin bulunduğunu ve hemen ameliyata alındığını belirten Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun, “Hastamız çok kan kaybetmişti. Karın boşluğunda yaklaşık 3 litre kadar kan birikmişti. Yırtılan aort damarını yapay damar ile değiştirdik. Operasyon sırasında hastaya yaklaşık 10 ünite kan verildi. Ameliyat ise 4 saat sürdü. Anestezi ve Yoğun Bakım ünitesi çalışanlarının başarılı çalışması ile hastayı hayata döndürmeyi başardık. Ameliyat sırasında operasyonun yapıldığı bölgede göbek fıtığı da tespit ettik. Hastanın bu şikayeti de ameliyat sırasında giderildi."dedi.
KAYMAKAMLARDAN ZİYARET
İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın’ın ameliyat olduğunu öğrenen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ile Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan meslektaşları ve arkadaşları hastaneye gelerek ziyaret etti. Z Aydın, kendisini sağlığına kavuşturan hastane doktorlarına ve çalışanlarına da teşekkür etti. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10