Beyaz Şahin'ine kavuştu

Çerkezköy'de, kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından geçtiğimiz pazar günü, bir galeriden çalınan ve sahibi Sedat Sağlam'ın bulana ödül vaat ettiği 1993 model beyaz renkli Şahin ma

Çerkezköy 14.01.2016 17:10:00 0
Beyaz Şahin

Servis şoförlüğü yapan Sedat Sağlam'ın geçtiğimiz Cumartesi günü satması için Fatih Caddesi'ndeki bir galeriye bıraktığı 22 DK 293 plakalı 1993 model beyaz renkli Şahin marka otomobili, geçen pazar günü kimliği belirlenemeyen kişi yada kişilerce çalındı.Otomobilin çalındığının anlaşılması üzerine Sağlam, polise ihbarda bulunmuş ve Çerkezköy Haber Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, otomobilini bulana bir miktar ödül vereceğini söylemişti.

3 GÜNDE BULUNDU

Çalıntı otomobilin Çorlu istikametine gittiği çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından anlaşılınca, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, durumu Çorlu polisine bildirdi. Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, önceki gün Okul Sokak üzerindeki boş araziye terk edilmiş, plakasız beyaz renkli otomobili fark etti. Kapıları açık olan otomobilde inceleme yapan ekipler, motor şase numarasından yola çıkarak otomobilin çalıntı ihbarı bulunan Sedat Sağlam'a ait olduğu belirlendi.

ÇOK SEVİNDİ

Polis ekipleri, otomobili yediemin olarak otoparka çekerken, Sedat Sağlam'ı da telefonla arayarak bilgi verdi ve otomobilini alabileceğini söyledi. Büyük sevinç yaşayan sağlam, dün otomobilini teslim aldı. Bütçesinden artırarak bir otomobil aldığını belirten Sağlam, "Otomobilimin bulunmasından dolayı çok mutluyum. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Otomobilimi çalan hırsılar plakalarını sökmüşler ve sadece içindeki pelüş halıyı almışlar. Teyp içinde duruyordu.Plakası olmadığı için, yeni plaka çıkartacağım. Aracımı bulana bir miktar ödül verecektim. Ancak bulan polis olunca bu ödülü veremedim. Ama vaat ettiğim ödülü yardıma ihtiyacı olanlar kişilere vereceğim. "dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10