Pazar Yerine demir direkli güçlendirme

Çerkezköy'de geçtiğimiz 4 Ocak günü etkili olan kar yağışının ardından üzerindeki kar kütlesini taşıyamadığı için çöken Kapalı Pazar Yeri'nde belediye ekipleri geçici güçlendir

Çerkezköy 14.01.2016 17:22:00 0
Pazar Yerine demir direkli güçlendirme

 Bu kapsamda, pazar esnafının branda çektiği demir direklere yeni ilave direk dikildi ve brandaların çekildiği demirler güçlendirildi.

Çerkezköy Pazarcılar Dernek Başkanı Cevdet Aydemir, Kapalı Pazar Yeri'ndeki çöken çatı kısmının demirlerinin Çerkezköy Belediyesi tarafından güçlendirildiğini belirterek, "Pazar yerimizin giriş bölümünün çöktüğü gün ben ilçe dışındaydım.Ben yokken dernek başkan yardımcımız  Hasan Terzi ve bazı pazarcı esnafımız kendi aralarında buranın onarımı için para topladıklarını bana ilettiler. Bende kendilerine Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüşerek çözüm konusunda destek isteyeceğimizi söyledim. Geldiğimde ilk işim Belediye Başkanımızla bu konuyu görüşmek oldu. Yanımda hemen Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’ü arayarak Pazar Yerinin yıkılan bölümüne ne gerekiyorsa hemen yapın.Çalışmaları da bugün başlatın diyerek talimat verdi.Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımıza ve Fen İşleri Müdürümüze çok teşekkür ediyorum.”dedi.
MART'TA YIKILACAK
Aydemir, Kapalı Pazar Yeri'nin Mart ayında yıkılarak yerine yeni ve çok  daha modern ve kullanışlı bir Kapalı Pazar Yeri yapılacağını belirtti.
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10