BAL ekibiyle hazırlık maçı yapacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hesabı yapan ve ligin ilk yarısını lider kapatan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Çerkezköy 14.01.2016 17:37:00 0
BAL ekibiyle hazırlık maçı yapacak

1911 Çerkezköyspor, pazar günü Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor ile hazırlık maçı yapacak.

Ligin ikinci yarısına dün Kapaklı Futbol Sahası’nda yaptığı antrenmanla sürdüren 1911 Çerkezöyspor'da, teknik heyet ve yönetim, takımdaki arkadaşlık ve hırstan oldukça memnun.1911 Çerkezköyspor’un Kapaklı’daki idmanını Kulüp Başkanı Murat Narçın ve Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş da izledi. Oyuncuların çalışma hırsı ve istekli halleri Başkan Narçın ve yönetim kurulu üyesi Muzaffer Savaş’ı da mutlu etti. Takımın sezon sonunda şampiyon olacağına yürekten inandığını belirten Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Güçlü bir ekip oluşturduk. Başarılı olacağımızdan şüphemiz yok. 1911 Çerkezköyspor, ilçemizin Tekirdağ Süper Amatör Lig’deki tek temsilcisidir. Bu kapsamda Çerkezköy halkının bu takımı sahiplenmesini ve destek vermesini istiyoruz” dedi.

KATKI SAĞLAYACAKLARINA İNANIYORUM
Bir süre önce sakatlanan Mesut Salmaz takımla birlikte antrenmanlara çıktığını belirten 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, "Oyuncumuz hızla iyileşiyor. Bir önceki idmanda da oyuncularımızdan Tuna hafif bir sakatlık geçirdi. O da şimdilik takımdan ayrı çalışıyor. İnşallah ligin ikinci yarısını sakatlık olmadan geçiririz."dedi.

Yeni yapılan transferler Tezcan Karabulut ve Emre Morgil ile takıma takviye yaptıklarını belirten Ekizoğlu, “Yeni transferler hakkında bir şeyler söylemek için henüz erken. Fakat ben her iki transferin de takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Fakat unutulmaması gereken bir şey var. Önemli olan futbolcuların bireysel başarıları değildir. Önemli olan takımın başarısıdır. Biz bunu başardık. İyi bir takım olduk. Oyuncularım arasındaki arkadaşlık bağı çok kuvvetli. Takım çok güzel bir hava yakaladı. İnşallah lig sonunda şampiyon olup, çalışmalarımızın meyvelerini alacağız” diye konuştu.

GÜÇLÜ BİR EKİP
1911 Çerkezköyspor çok güçlü bir ekip olduğunu ve takım içinde arkadaşlığın çok üst seviyelerde olduğunu belirten takımın yeni orta saha oyuncusu Tezcan Karabulut,
"Beni çok iyi karşıladılar ve hiç yabancılık çekmedim. Sanki yıllardır 1911 Çerkezköyspor’da arkadaşlarımla birlikte futbol oynuyorum. Burada çok mutluyum. İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamayız ve lig sonunda şampiyonluk ipini göğüsleriz” dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10