3 derneği soydular, polisten kaçamadılar

Çerkezköy'de, üç farklı dernekte hırsızlık yaptığı iddia edilen 20 yaşındaki A.E. ve 16 yaşındaki F.T. polis tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yakalandı.İfadelerini ard?

Çerkezköy 17.01.2016 17:39:00 0
3 derneği soydular, polisten kaçamadılar

İddiaya göre A.E. ve F.T., farklı günlerde, ilçede  faaliyet gösteren Tokatlılar Kıraathanesi, Çerkezköy Ordulular Derneği ve Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği’ne girerek hırsızlık yaptı.Hırsızlık zanlıları ilk olarak Tokatlılar Kıraathanesi’ne girdi. Buradan Yaklaşık 300 lira para, bu olaydan 3 gün sonra girdikleri Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden ise yaklaşık bin lira nakit para ve tütün çaldı.

CAMI KIRIP GİRDİLER
Bir süre sonra Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneğinin önüne gelen ve bir süre keşif yapan A.E. ve F.T., 20 dakika sonra tekrar buraya geldi ve camını taşla kırdıkları dernekten içki çalarak kayıplara karıştı. Bu anlar ise derneğin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

YAKALANDILAR
Hırsızlık olaylarıyla ilgili soruşturma başlatan Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, güvenlik kamerası kayıtlarından da yola çıkarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Ekipler A.E.’yi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki, F.T.’yi ise Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki evinde yakalayarak gözaltına aldı.

TUTUKLANDILAR
Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği’nden çalınan içkiler F.T.’nin yakalandığı Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde kullanılmayan bir otomobilin bagajında bulundu.Polisteki ifadelerinin ardandan adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10