Tokatlılar kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, hemşeriler arasında birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için hemşerilerine yönelik Golden Palas Otel'de sabah kahvaltısı verdi. Kahvaltıya ilçe

Çerkezköy 17.01.2016 17:54:00 0
Tokatlılar kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin Golden Palas Otel'de düzenlediği 'birlik ve beraberlik' kahvaltısına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanvekili Uğur Erem, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çorlu Cumhuriyet Savcısı Emre Genç, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsmail Çelebi, Silivri Belediye Meclis üyesi Ali Vural, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Özel Akademi Sürücü Kursu Sahibi Osman Savaş,Çerkezköy Diş Merkezi Başhekimi Nihat Küçükyazıcı,Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayhan Çitil, Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Errsoy Aktaş, dernek üyeleri ve çok sayıda Tokatlı katıldı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMEK İÇİN BİR ARADAYIZ
Kahvaltıda konuşan Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersoy Aktaş, dernek olarak ilçede yaşayan Tokatlı hemşeriler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek için bu kahvaltı programını düzenlediklerini ve sık sık yapmayı da planladıklarını söyledi. 8 aylık bir dernek olduklarını belirten Aktaş, "Amacımız ilçemizde yaşamlarını sürdüren hemşerilerin, böyle etkinliklerde bir araya gelerek tanışmasını sağlamak ve aynı zamanda  birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Bu bölgede Tokatlı olarak esnaf ve bürokratlarımızın az olduğunu düşünüyorduk. Ancak düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltı programı sayesinde bir hayli fazla olduğunu gördük.Bu tür organizasyonlarımızı bundan böylede sık sık yapılması için çalışacağız.Amacımız Tokatlılar olarak yaşadığımız bölgelerde sosyal ve kültürel etkinliklerimizi de yeni nesillere aktarmak ve yaşatmaktır. Derneğimize, Tokatlı hemşerilerimiz dışında da yaşadığımız bölge insanlarımızı da üye olmaya davet ediyoruz.Çünkü biz ülke insanları olarak yurdun neresinde olursa olsun biriz."dedi.
BİRLİK BERABERLİĞİN PEKİŞMESİNDE DERNEKLERİN ÖNEMİ VAR
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise şunları söyledi: "Ülkemizde hemşeri derneklerinin birlik beraberliğin daha da gelişmesinde ve aynı zamanda bölgelerindeki kültürel faaliyetlerin yeni nesillere aktarılmasında önemli görev üstlenmektedirler."
Kahvaltıda hemşeriler ise bol bol sohbet edip,birbirleriyle tanışma fırsatı buldular.


0282 726 91 91
0282 747 65 10