Donacağız

Yalancı bahar gitti. Bugünden itibaren hava sıcaklığı 13 derece birden düşecek. Sıcaklığının düşmesiyle birlikte bugün ilçede kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Çerkezköy 17.01.2016 18:02:00 0
Donacağız

Çerkezköy, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Dün, ilçede yağmur yağışı etkili olurken, hava sıcaklığı da öğle saatlerinden itibaren hızla düşmeye başladı. Hafta sonu 13 dereceye kadar çıkan sıcaklığının ise bugünden itibaren 13 derece birden düşerek eksi derecelerde seyretmesi bekleniyor.

BUGÜN KAR VAR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre,  bugün Çerkezköy'de hava sıcaklığı en yüksek sıfırın altında 1, en düşük ise sıfırın altında 4 derece olması öngörülüyor. Soğuk havayla birlikte ilçede kar yağışı da bekleniyor. Kar yağışının Salı günü etkisini kaybetmesi beklenirken, gündüz sıcaklığı eksiden 2 dereye çıkacak. Ancak gece hava sıcaklığı ise sıfırın altında 6 dereceye kadar düşecek.
Meteoroloji verilerine göre, Çarşamba günü hava sıcaklığı en yüksek 4, en düşük ise sıfırın altında 5 derece olacağı tahmin ediliyor. Pazartesi etkisini yitirmesi beklenen kar yağışının ise Perşembe günü hafif şekilde tekrar başlayacağı öngörülüyor.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10