İkincilik mücadelesi

Marmara Ereğlisi Belediyespor'un şampiyonluğunu ilan ettiği Tekirdağ 1. Amatör Lig B Grubunda, ligin tamamlanmasına 2 hafta kala Çerkezköy Doğanspor, deplasmanda karşılaştığı Ergene Ulaşspor'u 3-1

Çerkezköy 18.01.2016 13:40:00 0
İkincilik mücadelesi

Karşılaşmanın ilk yarısına iki takımda karşılıklı ataklarla başladı. Takımlar ilk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi. İkinci yarıya ise Çerkezköy Doğanspor daha hıızlı başladı. orta sahada oyunu kontrolü altına alan Çerkezköy Doğanspor, aradığı golü 55. dakikada Samet ile buldu. 1-0. Golden sonra ataklarını artıran Çerkezköy Doğanspor 65. dakikada yine Samet’in golüyle durumu 2-0'a getirdi. Skorun rahatlığıyla Çerkezköy Doğanspor defans yapmaya başladı. Ergene Ulaşspor'un 68. dakikada geliştirdiği atakta golü buldu ve skoru 2-1'e getirdi. Yenilen golden 4 dakika sonra ise Çerkezköy Doğanspor Murat Kuş ile durumu 3-1 yaptı. karşılaşma bu skorla sona erdi.

YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Tekirdağ 1. Amatör Lig B grubu güçlü ekiplerden oluşuyor. Sezon başı hedefimiz şampiyonluktu, ancak ilk maçlarda yaşadığımız bazı şansızlıklar ve sakatlıklar nedeniyle takım toparlanamadı. Son haftalarda bu şansızlıklarımızı yendik ve takımımız toparlanarak istediğimiz oyunu da sahaya yansıtmaya başladı. Son haftalarda üst üste aldığımız galibiyetlerle de rakiplerimizin korkulu rüyası olduk ve bir bir engelleri aşarak yükselişimizi sürdürmeye devam ediyoruz.Şuan Çerkezköy Doğanspor olarak puan sıralamasında ilk üçe girdi. Bu yıl şampiyon olamasak ta ligi ikinci sırada bitireceğimize inanıyorum.Ergene Ulaşspor karşısında iyi bir mücadele vererek takımımızın galip gelmesini sağlayan futbolcu kardeşlerimi ortaya koydukları güzel oyun ve galibiyet için tebrik ediyorum..”dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10