1911 iki transfer daha yapacak

Tekirdağ Süper Amatör Liginin ilk yarısını lider tamamlayan ve ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Babaeskispor'u 2-1 ile geçmesi teknik he

Çerkezköy 18.01.2016 15:47:00 0
1911 iki transfer daha yapacak

Takımlarının gücünü görmek için Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor ile hazırlık maçı oynamak istediklerini belirten 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, "Maçı Babaeski’de oynamak istememizin sebebi ise, bildiğiniz gibi ikinci yarıda daha zor hava şartlarında ve daha kötü zeminlerde oynayacağız. Babaeski de bölgenin hava şartları en zorlu ilçelerinden biri. Bu sayede takımımızın zorlu hava şartlarında nasıl mücadele edeceğini önceden görmek istedik” dedi.

PERFORMANS MUTLU ETTİ
Oyuncuların performanslarının kendilerini son derece mutlu ettiğini sözlerine ekleyen Savaş, “Yeni transferlerimiz Tezcan ve Emre de çok iyi mücadele etti. Teknik heyetimiz, tüm futbolcularımıza şans vermeye çalıştı. Oyuncularımız da kendilerine verilen şansı çok iyi kullandı. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik ve maçı 2-1 kazandık. Daha farklı da kazanabilirdik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Ligin ikinci yarısına 24 Ocak Pazar günü Mustafa Uğraş Stadı’nda oynayacağımız Muratlı Belediyespor karşılaşması ile başlayacağız. Ligin ikinci yarısı için tüm rakiplerimize başarılar diliyor, sakatlıksız bir lig temenni ediyorum. Fakat ne olursa olsun tüm maçlarımızı kazanıp, ligi şampiyon olarak tamamlayacağımıza da gönülden inanıyorum” dedi. Savaş, Muratlı Belediyespor maçı ile birlikte seyircisiz oynama cezalarının da sona ereceğini sözlerine ekledi.
TRANFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Savaş, “Şu ana kadar sadece Tezcan Karabulut ve Emre Morgil transferlerini bitirdik. Bunun dışında takip ettiğimiz birkaç futbolcu daha var. Transfer takvimi 16 Şubat’a kadar devam edecek. İhtiyaç duyulması halinde takımımızı zora sokmayacak şekilde iki iyi transfer daha yapabiliriz. Takıma katkı sağlayabilecek oyuncularla ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapabiliriz” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10