KETEM açıldı

Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Çorlu 18.01.2016 17:54:00 0
KETEM açıldı

Kanserle mücadelede erken teşhis ve tarama faaliyetlerini yürütmek üzere Çorlu'nun Saray Caddesi'ndeki binasında hizmet verecek Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'nin açılış törenine Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Vergi Dairesi Müdürü Levent Şensoy, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurdane Korkmaz, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, merkez sorumlu ve çalışanları ile kamu kurumu temsilcileri katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Çorlu Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'nin açılışı yapıldı. Bina katılımcılar tarafından ziyaret edildi.

Yapılan açılış töreninin ardından Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi'nin desteği ile kanser hastaları ve yakınlarının moral kazanmasına yönelik gerçekleştirilen resim kursuna ait sergi Orion Alışveriş Merkezi'nde protokol mensupları ve katılımcılar tarafından açılarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10