Polisten özel güvenlik brifingi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde (ÇOSB) faaliyet gösteren özel güvenlik şirketlerine, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürü Müjdat Güngör tarafından brifi

Çerkezköy 20.01.2016 15:32:00 0
Polisten özel güvenlik brifingi

ÇOSB Toplantı Salonu’nda, düzenlenen brifinge Tekirdağ’da hizmet veren Özel Güvenlik Şirketleri, Özel Güvenlik Eğitim Kurumları, Alarm Merkezi Kurma ve İzleme Merkezleri’nin Kurucu ve Yöneticileri ile kendi bünyesinde Özel Güvenlik görevlisi istihdam eden şirket yöneticileri ile İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Brifingde polis yetkilileri, güvenlik firmalarına yönelik “Özel Güvenlik şirketlerinin yapacağı işler ve çalıştırılacak personelin taşıması gereken vasıflar kanunlarda belirli. Amacımız bundan sonraki süreçte firmalara ışık tutacak bilgiler vermek. Özel güvenliğin başarısının artması, polisin başarısının artması demektir. Bu ve benzeri çalışmalarla işbirliğimizin artmasını hedefliyoruz. Bu çerçevede, özel güvenlik görevlilerinin işe giriş-çıkış bildirimleri zamanında yapılmalı. Geçerlilik süresi dolan özel güvenlik görevlisi kimlik belgeleri, eğitime tabi tutularak yenilenmeli. Denetleme dosyaları güncel ve tam olmalı.” denildi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10