Dün çalışmalarını Saray'da sürdürdü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ocak ayındaki ilçe programları kapsamında dün mesaisine Saray'da yaptı.

Saray 22.01.2016 17:53:00 0
Dün çalışmalarını Saray

Albayrak, ilk olarak mahalle ziyaretine çıktı. Çukuryurt Mahallesi'nde muhtar Mümin Değirmenci ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Albayrak, mahallenin genel sorunları hakkında bilgiler aldı. Başkan Albayrak, Çukuryurt'un da gereken hizmeti alacağını söyledi.

KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ
Ardından Albayrak, Saray Kaymakamı  Alp Arslan’ı  ziyaret etti. Arslan’ın  yeni yılını kutlayan Başkan Albayrak, belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçe hakkında bir süre görüş alışverişi yapıldı. Başkan Albayrak her ay ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyerek, 2016 yılının  Saray ilçesinde de  hizmette atılım yılı olacağını belirtti. 
ÇOBAN'DAN BİLGİ ADI
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı da makamında ziyaret eden
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  burada Çoban’dan  belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Albayrak 2016 yılında ilçeye hem Saray Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük yatırımlar yapılacağını söyledi.
MUHTARLARLA BULUŞTU
T
ekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Saray'daki Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında Kadıköy Mahalle Muhtarı Salih Kahraman, Karabürçek Mahalle Muhtarı Fikret Özer, Pazarcık Mahalle Muhtarı İbrahim Bostanlıoğlu ve Demirler Mahalle Muhtarı Sezai Atansoy ile bir araya geldi. Albayrak muhtarlardan, mahallelerinin sorunlarını dinledi. Albayrak, 2016 yılı içinde mahallelere de büyük hizmetler geleceğini söyledi.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10