Bu ay sponsor bulamadılar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, bu ay doğum günü olan 31 dernek üyesinin yeni yaşını, düzenlediği parti ile kutladı.Doğum gününde dernek üyeleri gönüllerince eğlendi.

Çerkezköy 24.01.2016 15:19:00 0
Bu ay sponsor bulamadılar

Her ay bir hayırseverin sponsorluk desteğiyle toplu halde yapılan doğum günü kutlamalarına, bu ay sponsor bulunamadı. Ocak ayında doğan 31 üye için ise dernek yönetimi kendi imkanlarıyla doğum günü partisi düzenledi.

DOYASIYA EĞLENDİLER
Dernek binasında düzenlenen doğum günü partisinde, Ocak ayında dünyaya gelen dernek üyeleri, dernek yöneticileriyle birlikte hazırlanan yaş pastayı kesti. Daha sonra da müzik eşliğinde halaylar çekerek, dans ederek gönüllerince aileleriyle birlikte eğlendiler.

MALİYETİ 300 LİRA
Bu ay doğum günü için sponsor çıkmadığını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Ocak ayı doğum günü etkinliğimize sponsor çıkmayınca, üyelerimiz için doğum gününü kendi imkanlarımızla hazırladık.Derneğimizde dernek üyelerimiz için düzenlenen doğum günü partisi fazla bir para tutmuyor. Bir  yaş pasta birkaç kilo kuru pasta ve yetecek kadar da meşrubat ile birlikte en çok 300 lira. Bu güne kadar doğum günü partilerimize bir çok hayırsever sponsor oldu. Ancak bu ay sponsor çıkmaması nedeniyle dernek olarak bizler gerçekleştirdik. Çerkezköy halkımızdan ve hayırseverlerimizden isteğimiz her ay bir kişi bu etkinliğimize sponsor olsun.Onlarında bu yönde katkılarını bekliyoruz.”dedi.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10