Ordululardan hamsi ziyareti

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen geleneksel Hamsi Şöleninde, vatandaşlara mangalda pişirilmiş 700 kilo hamsi ücretsiz ikram edildi.

Kapaklı 24.01.2016 17:28:00 0
Ordululardan hamsi ziyareti

Dernek binası önünde düzenlenen Hamsi Şölenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve yönetimi, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve yönetimi, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetimi, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, mahalle muhtarları, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KÜLTÜRLERİ YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ
Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni yıllardır takip ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Gerek kongrelerini, gerekse şölenlerini her zaman birlik beraberlik içinde gerçekleştirdiler. Bu nedenle kendilerini tebrik ediyorum. Kapaklı, ülkemizin 81 ilinden göç alan bir şehirdir. Hal böyle olunca bir yandan Kapaklı kültürünü yaşatmaya çalışırken, bir yandan da vatandaşlarımızın geldikleri şehirlerin kültürlerini yaşatmalarına destek vermeye çalışıyoruz. Böyle devam ederse kimse birlik beraberliğimizi bozamaz.Benzer güzellikleri Türkiye’nin doğusunda ve güneydoğusunda da görmeyi temenni ediyorum. Ülkemizin doğusunda ya da güneydoğusunda adeta savaş var. Bunu bir an evvel sonlandırmamız gerekiyor” dedi.

TEŞEKÜR ETTİ
Hamsi Şöleni’nde ise dernek yönetimi tarafından davetlilere 700 kilo hamsi ikram edildi. Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Soytürk, “Bu yıl geleneksel hale getirdiğimiz hamsi şöleni etkinliğimizin 3’üncüsü düzenlemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımlarından dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10