Hemşeriler gönüllerince eğlendi

Kars Arpaçay Bozyiğit Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bu yıl 9'uncusunu düzenlediği 'Kaz Gecesi'nde hemşeriler bir araya gelerek gönüllerince eğlenip, sohbet ettiler.

Kapaklı 25.01.2016 17:24:00 0
Hemşeriler gönüllerince eğlendi

Kaz Gecesi, Kapaklı Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Geceye, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaağanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant Belediye Meclis Üyeleri Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Dernek Başkanı Barış Sümbül yaptı. Etkinliğin kaz gecesi etkinliği olduğunu belirten Sümbül, "İnşallah bundan sonraki süreçte kermes, piknik ve iftar gibi etkinliklerde de sizlerle bir araya geleceğiz. Biz tabela değil, hizmet derneğiyiz. Yaptığımız etkinliklerle birçok kişiye yardımlarda bulunduk” dedi. 

ZOR BİR İŞ
Dernekçiliğin zor bir iş olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Dernekler kolay kurulmuyor. En başta üyelerinin derneğine sahip çıkması aidatlarını düzenli bir şekilde ödemesi gerekiyor. Derneğinize sahip çıkın. Biz Kapaklı’da yaşıyoruz. Derneklerin insan vücudunun birer azası. Türkiye bir vücut, 81 ilimiz de bu vücudun azalarıdır. Bu nedenle tek vatan, tek bayrak, tek millet diyoruz” dedi.
KAZ TİRİDİ İKRAM EDİLDİ
Yöresel sanatçılar Selma Gökdemir, Aşık Emrah Naroğlu türküleri ile katılımcılar gönüllerince eğlenirken, Mandalı'da eğlenenlere eşlik etti. Gecede katılımcılara kaz tiridi ikram edilirken, derneğe olan desteklerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya Kars Kalesi Maketi takdim edildi. Başkan Mandalı da geceye katılan sanatçılara plaket takdim etti. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10