Efsane kadrodan bir yıldız kaydı

Çerkezköy Doğanspor'da uzun yıllar top koşturan, kişiliği ve sevecenliği ile kalplerde yer edinen Aziz Gürbüz, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Çerkezköy 26.01.2016 16:46:00 0
Efsane kadrodan bir yıldız kaydı

Çerkezköy Doğaspor'un rakip tanımadığı 1970 yıllardaki efsane kadrosunda yer alan ve ilçede bankacılıkta yapan 60 yaşındaki Aziz Gürbüz, yaşadığı Kırklareli'nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gürbüz'ün ölümü ise Çerkezköy'de yaşayan dostlarını ve kulübünü yasa boğdu.
EFSANE FUTBOLCULARIMIZDAN BİRİYİDİ
Çerkezköy Doğanspor Kulubü Başkanı Kazım Asbaş,Aziz Gürbüz ile uzun yıllar Çerkezköy Doğanspor’da birlikte oynadıklarını belirterek, "Çerkezköy’de bir bankada memur olarak çalışmaktaydı.Tam bir spor aşığı biri olması nedeniyle de gençlerin spora yönlenmesi için çaba harcıyordu. Çok iyi bir futbolcuydu. Özellikle mağlup olduğumuz maçlarda arkadaşlarının morallerinin bozuk olduğunu fark edince onların moralini düzeltmek ve gelecek maça motive etmek için bir antrenör, bir yönetici gibi bizlere moral verirdi. Ayrıca çok arkadaş canlısı ve şakacı bir insandı. Çerkezköy’den ayrılmasına rağmen bizlerle hiçbir zaman bağını koparmadı ve uzun yıllar ara veren takımımızı yeniden hayata geçirdiğimizde hayatta olan eski ve yeni futbolcularımızı bir araya getirdiğimiz yemekte de bizlerle birlikte olmuştu. Benim Kulüp Başkanı olduğumu öğrenince de çok sevindiğini söylemişti. Vefatından büyük üzüntü duyduk. Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum.”dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10