Çerkezköy'ü gururlandırdılar

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 22-24 Ocak tarihleri arasında Sakarya'da düzenlediği Anadolu Yıldızları Ligi Taekwondo Marmara elemelerinde Çerkezköy Belediyesi sporcularının da aralarında bulun

Çerkezköy 26.01.2016 16:53:00 0
Çerkezköy

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu olarak iki ekiple katıldığı ve on bir ilden gelen sporcuların mücadele ettiği en zorlu grupta; Tekirdağ Yıldız Kızlar Kategorisi’nde üçüncü olarak Batı Grubu Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı. Düzenlenen müsabakada Tekirdağ Takımı kızlarda bir altın, üç gümüş, bir bronz, erkeklerde ise bir altın, 2 bronz madalya elde etti. 
YARI FİNAL İÇİN TER DÖKECEKLER 
Dokuz sporcudan oluşan kız takımında Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Sporcuları Kepenek Kardeşler şampiyonada finale çıkıp Tekirdağ'a iki gümüş madalya kazandırarak yarı final yolunda büyük başarı elde ettiler. Müsabakalarda Kübra Kepenek 37 kiloda Marmara ikincisi, Senanur Kepenek 29 kilogramda Marmara ikincisi, Meryem Akgün ise 44 kilogramda Marmara beşincisi olarak Tekirdağ Takımını yarı finale yükseltmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadılar. Tekirdağ takımı, ilimiz İstanbul Anadolu ve Bursa takımlarının ardından Marmara grubunu üçüncü sırada tamamladı. Tekirdağ’ı temsilen müsabakalara katılan Taekwondo Takımı Ege ve Marmara’nın ilk 6 takımıyla beraber Batı Grubu’nda yarışacak ve ilk üç takım arasına girerek finale yükselmek için ter dökecek.
EN ZOR GRUP

Müsabakalara katılan ve 6 sporcudan oluşan erkek takımı sayıca eksik olmanın vermiş olduğu dezavantaj ile yarı finali 2 puanla kaçırarak elendi. Taekwando Takımı Antrenörlerinden Bilal Güzel, bir altın Madalya ile birincilik, üç gümüş madalya alarak da üçüncülük elde ederek finallere gitmeye hak kazandıklarını belirtti. Güzel, “Sakarya’da 11 ilin sporcularıyla mücadele eden sporcularımız zorlu rakiplerle karşılaştılar. Buna rağmen sporcularımız elemelerde başarılı olarak kazandıkları madalyalarla finallere gitmeye hak kazandılar. Marmara eleme müsabakalarına Tekirdağ,İstanbul,Bursa,Sakarya, Kocaeli,Edirne, Kırklareli,Çanakkale, Bilecik,Yalova,Balıkesir illeri olmak üzere 11 ilin sporcuları katıldı.Bu 11 ilin  mücadele ettiği  en zorlu gurupta biz Tekirdağ ekibi olarak Kızlarda üçüncülük derecesini elde ederek Batı Grubu yarı finallerine gitmeye hak kazandık.”dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10