Çocuklar çok eğlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklara karne armağanı olarak hazırladığı, 11 ilçede düzenlenecek olan Karne Şenlikleri'nin ilki Süleymanpaşa İlçesi'nde gerçekleşti.

Süleymanpaşa 26.01.2016 17:01:00 0
Çocuklar çok eğlendi

İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen şenlik başlangıcında çocuklar balon ve patlamış mısır ile karşılandı.“Sihirli Orman” adlı tiyatro oyunun sahnelendiği şenlikte, minikler gösteriyi dikkatle izleyerek eşlik etti.

YARIŞ YAPTILAR
Çocuklar, tiyatro oyununun ardından çuval yarışı, jenga, twister ve kırkayak gibi yarışmalarla eğlenceli dakikalar yaşadı. Oyun aralarında ise yüz boyama standı önünde ise kuyruklar oluştu.  Kırkayak oyunu için sahneye alınan miniklerin coşkusu, müzikli şapka oyunu ile devam etti.Şenlikte ise ortaya renkli görüntüler çıktı.

KUM BOYAMA YAPTILAR
Yarışma sonrası minikler, oyun hamuru, parmak boyama, kum boyama, resim ve mini disko gibi atölye çalışmalarına el becerilerini gösterdiler. Süperman ve Pamuk Prenses gibi kostümlü animatörlerin de bulunduğu ve coşkunun hiç azalmadığı yaklaşık 3 saat süren şenlik, çocuklara pamuk şekeri ikram edildikten sonra sona erdi.
1 ŞUBATTA ÇERKEZKÖY'DE
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Karne Şenliği programı
1 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 14.00 ile 17.00 saatleri arasında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'de,3 Şubat 2016 Çarşamba günü aynı saatte Kapaklı Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu yapılacak.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10