Tekirdağlı başkan Türkmen Dağı'nda şehit düştü

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bölümü'nden mezun olan ve öğrencilik yıllarında Tekirdağ Ülkü Ocakları Başkanlığı da yapan, MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahi

Tekirdağ 26.01.2016 17:29:00 0
Tekirdağlı başkan Türkmen Dağı

Rusya'nın hava bombardımanlarıyla destek verdiği Suriye rejimi, Türkmen Dağı'na yönelik saldırılarını artırırken, bölgeden gelen bir haber Ülkücü camiayı yasa boğdu. Kasım ayından beri Türkmen soydaşlara destek vermek için Türkmen Dağı'nda bulunan MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük, Rus uçaklarının gerçekleştirdiği bombardıman sonucu şehit düştü. İbrahim Küçük'ün şehit düştüğü çatışmada Türkmen komutan Adil Orli'de yaralandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Küçük'ün cenazesinin sınırdan geçirilerek havayoluyla İstanbul'a ulaştırılacağı öğrenildi.

EŞİ İNANAMADI
Küçük ise, sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından 24 Ocak günü 'Türkmen Dağı İmdat Diyor' mesajı yayınladı. Bu Küçük'ün son paylaşımı oldu. Acı haberi ise eşi internet ortamından öğrendi ve yıkıldı. İbrahim Küçük'ten geriye ise çocukları ile birlikte çekildiği mutluluk fotoğrafları ile Türkmen Dağı'nda çekildiği fotoğraflar kaldı.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10