Yarı finale yükseldiler

Sakarya'da düzenlenen Anadolu Yıldızları Taekwando Marmara elemelerine katılan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcuları, burada derece elde ederek yarı finale katılmaya hak kazandılar.

Çerkezköy 27.01.2016 16:13:00 0
Yarı finale yükseldiler

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, eleme müsabakaların oldukça heyecanlı ve zevkli geçtiğini belirterek, "Müsabakalarda galip gelen sporcular,galibiyetlerini kolay kazanmadı. Gerçekten çok zorlu rakiplerle mücadele ettiler. Kulübümüz sporcularından 37 kiloda mücadele eden Samet Ayaz yaptığı müsabakalarda tüm rakiplerini yenerek kilosunda birinci oldu ve yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.Yine kulübümüzün gelecek vaat eden sporcularımızdan Yaşarcan Özer’de inanılmaz maçlar çıkardı.Son müsabakasında şansızlık eseri mağlup olunca son anda birinciliği kaçırdı ve şampiyonayı 3. olarak tamamladı ve o da yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı."dedi.

YİNEDE BİZİM İÇİN BAŞARI
Ayaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eleme müsabakalarına her takım gibi Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak bizlerde iddialı olarak gittik. Hedefimiz en az iki birincilik almaktı. Ancak bir birincilik ve bir üçüncülük elde ettik. Bu bizim için yine büyük bir başarı. Çünkü çok güçlü Marmara bölgesindeki 11 İlin  güçlü sporcuları ile mücadele ettik. Derece alarak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan sporcularımız Samet Ayaz ve Yaşarcan Özer’i başarıları nedeniyle bir kez daha kutluyor,yarı final müsabakalarında başarılar diliyorum. Ayrıca yarı finale katılacak olan tüm takımların sporcularına ve antrenörlerine başarılar diliyorum.Sporcularımızın yarı final müsabakalarında da Tekirdağ’ı temsil edecek olmalarından son derece mutluyum.Ayrıca Çerkezköy Güzel Spor Kulübü ve Çerkezköy Belediyespor Kulübü sporcularının da bu şampiyonada derece alarak yarı finale katılmaya hak kazanmaları ve onlarında ilimizi temsil edecek olmalarından ayrıca mutluluk duydum.Başta Bilal Güzel ve Oğuz Güzel hocalarımı ve sporcularını kutluyor,yarı final müsabakalarında da başarılar diliyorum.”dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10