Büyük buluşma ne zaman?

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, geçen hafta bir araya gelerek Çerkezköy'e yapılacak yatırımlarla ilgili işbirliği buluşması gerÃ

Çerkezköy 27.01.2016 19:54:00 0
Büyük buluşma ne zaman?

Ancak buluşma henüz gerçekleşmedi. İlçe halkı ise buluşmanın ne zaman yapılacağını merak ediyor.

Bir süre önce Akay, yaptığı açıklamada Çerkezköy’ün yatırım noktasında iktidar partisinden ciddi beklentileri olduğunu, ancak hak ettiği yatırımları Çerkezköy'ün alamadığını belirtmişti. Öğe ise, Akay'ın bu sözlerine, "Hepimiz Çerkezköylüyüz ve Çerkezköy’ün her alanda hizmet almasını istiyoruz ve bizlerinde çalışması bu yönde. Eğer Çerkezköy Belediyesi Çerkezköy’e yapılacak hizmetler konusunda bizlerden yardım ve destek isterse, bizler ilçemizin hizmet alması için gereken desteği ve katkıyı vermeye hazırız. Ancak bize bu konuda belediyeden bir talep gelmedi."demişti.
AKAY HAFTAYA BULUŞALIM
Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdulah Öğe'nin gazetecilerle kahvaltı için buluştuğu mekana tesadüfen gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Çerkezköy'de yapılması gereken devlet yatırımlarıyla ilgili işbirliği yapma noktasında önümüzdeki hafta Öğe'yi ziyarete gideceğini söylemiş, Öğe'de beklediğini belirtmişti.Hatta Akay ve Öğe, karşılaşma sırasında gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmişti.

16 GÜN GEÇTİ

Akay ve Öğe'nin buluşma planlaması yapmasının üzerinden 16 gün geçti. Ancak Akay ile Öğe'nin yatırım buluşması gerçekleşmedi. Şimdi ilçede yaşayan vatandaşlar. Bu buluşmanın ne zaman yapılacağını merak ediyor.
Haber/Fırat KESKİNKILIÇ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10