Hem suçlu hem de saldırgan

Çerkezköy'deki 3 ev ve 2 işyerinin faili olduğu belirlenen ve hakkında hırsızlık suçundan yakalama kararı bulunan 32 yaşındaki Suray Yılmaz M. polis tarafından yakalandı.Adliyeye sevk edilen şüphe

Çerkezköy 28.01.2016 15:40:00 0
Hem suçlu hem de saldırgan

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Bürosu Amirliği ekipleri, hırsızlık suçundan hakkında 2 yıl 11 ay kesilmiş cezası bulunan ve ilçedeki 5 ayrı hırsızlık suçunun faili olduğu tespit edilen Suray Yılmaz M.,evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Suray Yılmaz M.'nin, oturduğu apartmandaki  emlak ofisini girdiği ve buradaki diz üstü bilgisayar ile bir miktar para çaldığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla da tespit edildi. Ayrıca şüphelinin ilçede 3 ev soygunundan yaklaşık 10 bin lira değerinde altın ve para çaldığı ve bir iş yerinden de 15 adet maddi değeri yüksek güvercin çaldığı öne sürüldü.

TUTUKLANDI
Polisteki ifadesinin ardından Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edilen Suray Yılmaz M., kendisini görüntüleyen gazetecilere ağza alınmayacak küfürler edip saldırmaya çalıştı. Şüpheliyi polis ve adliye önünde bekleyen ve yakını olduğu öğrenilen bir bayan güçlükle Adliyeye soktu. Hakkındaki kesinleşmiş 2 yıl 11 ay cezası olan şüpheli tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderilirken, diğer hırsızlık olayları ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Suray Yılmaz M.'nin 15 yaşındayken 'Silahlı yağma' suçundan cezaevine girdiği ve 8 yıl hapis yattığı öğrenildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10