Günün 4 saati 1 lira

Çerkezköy'de hizmet veren bir lokanta, günün 4 saati, daha önce 6 liradan sattığı mercimek çorbasını 1 liradan satacağını duyurdu.

Çerkezköy 29.01.2016 12:53:00 0
Günün 4 saati 1 lira

Amacının zamlara rağmen müşterilerin bu soğuk kış gününde sıcak çorba içmesi olduğunu belirten Muammer Bursalı, kampanyanın Şubat ayı sonuna kadar süreceğini belirti.

Atatürk Caddesi'nde hizmet veren Edirne Tava Ciğercisi isimli lokanta, Sabah 08.00 ile 10.00 ve akşam 20.00 ile 22.00 saatleri arasında mercimek çorbasını 1 lira kampanyası başlattı. Yeni yıldan itibaren gıdandan giyime tüm ürünlerde zam yapıldığını belirten işyeri sahibi Muammer Bursalı, 6 lira olan çorbanın fiyatını 1 liraya düşürdüğünü söyledi. 10 yıldır bu mesleği yaptığını belirten Bursalı, "Yılbaşında beklenmedik şekilde çeşitli ürünlere zam yapılması vatandaşları sıkıntıya soktuğunu görüyorum.Zaten zar zor geçinen vatandaşın alım gücü ortada ve devamlı azalıyor.Bende vatandaşın alım gücünün azalmasıyla mağdur duruma düştüğünü ve özelliklede zamlara inat olsun ve herkes kış günü sıcak çorba içsin diye Şubat ayı sonuna kadar bir kase mercimek çorbasını 6 liradan 1 liraya düşürdüm."dedi.
 MART AYINDA ASKIDA ÇORBA
Mart ayında da çorbada ayrı bir kampanya düzenleyeceğini belirten Bursalı, "Bu kampanyanın ardından Mart ayında 'Askıda çorba' kampanyası başlatacağım. Askıda kampanyaya her gün işyeri sahibi olarak ben 10 kişiye çorba ikram edeceğim. Çorba içmeye gelen müşterilerimize de kampanyanın amacını anlatacağım bir çorba içtiklerinde bir çorbada askıya bırakacaklar. Burada biriken bu çorbalar ihtiyaç sahiplerine verilecek. Nasıl bazı fırınlar askıda ekmek kampanyası yapıyor ise buda öyle olacak.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10