Büyükşehir'e 'En iyi stant' ödülü

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve 72 ülkeden 4 bin 300 katılımcının dahil olduğu EMİTT 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Tekirdağ stantları büyük ilgi gördü.

Tekirdağ 31.01.2016 16:43:00 0
Büyükşehir

Ünlü Aşçı Şefi Ayvaz Akbacak’ın yanısıra, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve yurtdışından gelen misafirler de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin standını gezerek Tekirdağ’ın meşhur yiyecekleri olan Köfte, boza, peynir, zeytin ve diğer ürünlerinden tattılar. Tekirdağ standını üçüncü günde de ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, standın çok sayıda ziyaretçi tarafından gezilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Albayrak daha sonra Trakya Kalkınma Ajansı ve bazı illerin stantlarını da ziyaret etti. Ebru Sanatçısı Atilla Can’ın yanına giden Başkan Albayrak, sanatçının yardımıyla  güzel bir lale resmi yaptı. 

MUTLULUK DUYDUK
28-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen fuarda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  Destinasyonlar dalında en iyi stant dekoru ödülünü kazandı. Ödül töreni Fuar alanındaki toplantı salonunda yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, fuar yetkililerinin elinden aldı. İlk kez fuara katılıp ödül almaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Fuarda Tekirdağ’ın en güzel tanıtımını yaptığımıza inanıyorum. Bundan sonraki fuarlarda da Tekirdağ’ımızı  en iyi şekilde temsil edeceğiz, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10