Salon küçük geldi, veliler tepki gösterdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin sömestr tatilinde çocukların eğlenmesi için Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda 'Karne Şenliği düzenlendi.Salonun küçük olması nedeniyle öÄ

Çerkezköy 1.02.2016 17:38:00 0
Salon küçük geldi, veliler tepki gösterdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sömestr tatilinde çocukların eğlenmesi için düzenlediği Karne Şenliği dün Çerkezköy'de gerçekleşti. Burada çocuklar, çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.Salon küçük gelince, birçok öğrenci içeri giremedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 11 ilçede düzenlenecek olan Karne Şenlikleri’nin Çerkezköy ayağı dün Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara karne armağanı olarak hazırladığı ve içerisinde çocuk tiyatrosundan çuval yarışı, Jenga, oyun hamuru, parmak boyama, kum boyama, resim ve mini disko gibi atölye çalışmalarının da olduğu etkinliğe Çerkezköylü minikler akın etti. 

VELİLER SALONUN YETERSİZLİĞİNDEN YAKINDI
Karne şenliği için Halk Eğitim Merkezi Salonu’na gelen öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunurken, Salonun yetersiz olmasından çoğu öğrenci ve veli gösterileri izleyemedi.

Karne Şenliği’nde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'da yalnız bırakmadı. Bu etkinliğin öğrenciler için ikinci dönemde bir moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirten Akay, tüm öğrencilere ikinci dönemde başarılar diledi. Salonun yetersizliğinden yakınan velilerle sohbet eden ve bu konudaki sıkıntıları değerlendiren Belediye Başkanı Vahap Akay, yaklaşık iki ay kadar kısa bir süre içinde Kültür Merkezi’nin temelinin atılacağını belirterek yer sıkıntısının Kültür Merkezi tamamlanınca aşılacağının ifade etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10