Bu sefer olmadı

Birçok turnuvadan dereceyle dönerek göğsümüzü kabartan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü,Antalya'nın Alanya İlçesi'nde gerçekleştirilen Büyükler ve Gençler Taekwando Türkiye Şampiyonasında

Çerkezköy 3.02.2016 16:38:00 0
Bu sefer olmadı

Antrenör Vural Ayaz,şampiyonada kulüp sporcularının çok güçlü rakiplerle mücadele ettiğini,  güzel maçlarda çıkarmalarına rağmen dereceye girecek sonucu alamadıklarını,ancak iyi bir tecrübe sahibi olduklarını söyledi.

TECRÜBE OLDU
Şampiyonaya Samet Ayaz ve Yaşarcan Özer  ile katıldıklarını belirten Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, "Hedefimiz derece almaktı. Ancak güçlü rakipler karşısında yenilerek beklenen dereceyi yapamadık. Sporcularımız Yaşarcan Özer ve Samet Ayaz müsabakalarda ellerinden geleni yaptılar ancak kendilerinden çok daha güçlü olan rakiplerini bir türlü mağlup edemeyerek yenildiler ve dereceye girmediler. Ancak bu şampiyona sporcularımız için iyi bir tecrübe oldu. Çünkü bundan sonraki şampiyona yada turnuvalarda bu tür güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını da göz önüne alarak ona göre mücadele edeceklerini öğrenmiş ve görmüş oldular. Sporcularımızın böyle müsabakalarda da tecrübe edinmeleri çok iyi oldu. Böyle önemli şampiyona ya katılmakta bizler için bir onur oldu. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda hedeflerine ulaşacaklarına inanıyorum.”dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10