1911'den hakem eleştirisi

1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş, 3-1 kazandıkları Ergene Belediyespor maçının hakemin karşılaşmayı yönetimini eleştirdi. Hakemin maçı çok kötü yönettiğini belirte

Çerkezköy 4.02.2016 16:19:00 0
1911

Deplasmanda oynanan Ergene Belediyespor maçını değerlendiren 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Savaş, “Karşılaşmanın ilk dakikalarında Deniz ve Mesut Aytemiz ile net gol pozisyonlarına girdik. Maçın 25’inci dakikasında yaptığımız hata sonucu 1-0 geri düştük. Yediğimiz golün etkisi altında kalmadık ve ataklarımızı artırdık. 27’nci dakikada yeni transferlerimizden Tezcan ile beraberlik golüne ulaştık. Sağ çaprazdan kazanılan frikikte topun başına Tezcan geçti ve güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı. İkinci yarıda da üstün taraf bizdik. Ben oyuncularımızın hepsinin iyi oynadığını düşünüyorum. Özellikle Tezcan ilk 11’de başladı ve kalitesini gösterdi. Tüm oyuncular üzerine düşeni yaptı. Rakip takım sürekli oyunu soğutmaya çalıştı” dedi.
HAKEMLERE TEPKİ
85’inci dakikasında Selçuk’un düşürülmesi sonucu kazanılan frikiki Tezcan gole çevirdi ve geçti ve ikinci kez frikikten golünü attı. Golden 3 dakika sonra Hakan Tice'nin golüyle skoru3-1'e getirdik.Maçın son dakikalarında ise Deniz Sert ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Hakemler maçı adeta katletti. Karşılaşma adeta mahalle maçına döndü. Ataklarımız hakem ya da rakip oyuncuların oyunu soğutmaya yönelik hareketleriyle kesildi. Bu tür önemli karşılaşmalara stajyer hakemlerin verilmesini doğru bulmuyorum. Üstelik karşılaşma da polis olmadan başladı” ifadelerini kullandı.
HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Şarköyspor ile Çorlu Kültürspor arasında oynanan karşılaşma sırasında çıkan olaylar nedeniyle bu maç tamamlanamadığı için maç fazlasıyla lider durumda olan 1911 Çerkezköyspor, hafta sonu oynayacağı Sitespor maçı hazırlıklarını ise sürdürüyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10