Kapaklı'ya ağır darbe

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in erteleme maçında Kapaklıspor, kendi sahasında Çorlu Gençlerbirliğispor'a 4-0 yenildi.

Kapaklı 4.02.2016 16:22:00 0
Kapaklı

Kapaklı Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor, “Tugay, Semih, Ercan, Mehmet, Hüseyin, Özcan, Serdar, Mert, Ufuk, Resul ve Bayram” on biri ile başlarken; konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise “Murat, Cem, Şahin, Abdi, Taner, Adem, Bektaş, Canberk, Salih, Şafak, ve Harun” kadrosuyla sahaya çıktı. Karşılaşmayı Barış Çardaklı, Tolga Atasever ve Ümit Malak hakem üçlüsü yönetti.

İLK YARI 2-0
Karşılaşmaya konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor başladı. Maçın ilk dakikasından itibaren oyunun hakimiyetini eline alan Çorlu Gençlerbirliğispor, rakip kalede gol aradı. Mücadeledeki ilk tehlikeli atak da Çorlu Gençlerbirliğispor takımından geldi. Karşılaşmanın 8’inci dakikasında Salih sol kanattan kazanılan frikik atışında topun başına geçti. Salih’in sert şutunu kaleci Tugay son bir hamleyle kornere çeldi. Karşılaşmanın 17’nci dakikasında da Gençlerbirliğisporlu Salih, Hüseyin tarafından ceza sahası önünde düşürüldü. Hüseyin sarı kart görürken, Çorlu Gençlerbirliğispor’dan Salih ve Şafak da “Neden kırmızı kart göstermedim” diye itiraz ettikleri için sarı kart ile cezalandırıldı. Çorlu temsilcisi maçın 37’nci dakikasında aradığı golü Harun ile buldu. Şafak’ın ceza alanı dışından çektiği sert şut kalecinin de müdahalesi ile üst direkten döndü. Pozisyonu iyi takip eden Harun dönen topu kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu. Bu pozisyonun hemen bir dakika sonrasında da Gençlerbirliğispor takımı Cem ile sağ kanattan frikik atışı kullandı. Kaleye doğru yapılan orta şut karışımı top, Hüseyin’e çarparak filelerle buluştu. (2-0) Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca ilk devre Çorlu temsilcisinin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
KAPAKLI 10 KİŞİ KALDI
Karşılaşmanın 56’ncı dakikasında Kapaklıspor takımından Hüseyin ceza alanı dışında topa elle müdahale ettiği için ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolü tamamen Çorlu temsilcisinin eline geçti. Maçın 58’inci dakikasında Şafak topla buluşur buluşmaz ceza alanı içine girerek, topu bekletmeden kale önündeki Cem’e gönderdi. Cem’e de topu boş kaleye yuvarlamak kaldı. (3-0).Karşılaşmanın 84’üncü dakikasında Çorlu Gençlerbirliğispor önemli bir pozisyonu daha cömertçe harcadı. Salih’in ara pasını iyi takip eden Rıdvan’ın kayarak yaptığı vuruş az farkla auta çıktı. 85’inci dakikada rakibine sert giren Çorlu Gençlerbirliğispor’dan Abti sarı kartla cezalandırıldı. Maçın skorunu 87’nic dakikada Rıdvan tayin etti. Cem’in ortasına iyi yükselen Rıdvan’ın kafa vuruşu filelerle buluştu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 4-0 sona erdi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10