Minik izciler 'Model Uçak Kursu'nu tamamladı

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübünün küçük üyelerine yönelik düzenlenen Model Uçak Kursu tamamlandı. Kursu ba

Çerkezköy 5.02.2016 16:01:00 0
Minik izciler

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübünün üyelerine Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından verilen Model Uçak Kursunun ardından, kursu tamamlayan izciler için Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda sertifika törenini düzenlendi.

Sertifika törenine Belediye Başkanı Vahap Akay, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Erem katıldı.

SOSYAL HAYATIN İÇİNDEYİZ
Türk Hava Kurumu olarak yaptıkları çalışmalar ile sürekli sosyal hayatın içinde olduklarını belirten Türk Hava Kurumu Başkanı Mustafa Zümbül, "Türk Hava Kurumu olarak minik izcilerimiz ile Model Uçak Kursumuzda buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Kurum olarak bu tür sosyal faaliyetlerin içinde oluyoruz ve destekte bulunuyoruz” dedi.
Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı tarafından Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor İzcilik Kulübü öğrencileri ile böylesine güzel bir ortamda buluştuğu için mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay,
“Yaklaşık 10 ay önce Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü İzcilik Kolu’nu kurduk ve 10 aylık çalışmanın ardından bugün ikinci etkinliğimiz. Daha önce izcilerimiz ile kampa gitmiştik, şimdi de Türk Hava Kurumu ile ortaklaşa düzenlenen Model Uçak Kursumuzu tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Atamızın Türk Milletine armağanı olan böylesine güzel bir kurum ile yapılan iş birliği için Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ne çok teşekkür ediyorum.Model Uçak Kursu’nda emeği geçen, katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kurs Öğretmenimiz Rabia Hanım, İzcilik Kolumuzun Liderleri Ekrem Bacaksız, Cansu Cutok ve Gökalp Evirgen’e katkıları ve emekleri için teşekkür ediyorum. Kursu başarı ile tamamlayan minik izcilerimizi kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER
Konuşmaların tamamlanmasının ardından Model Uçak Kursu’nu başarı ile tamamlayan izcilere sertifikaları verildi ve ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10