Hız değil haz

Kapaklı'da Seat marka otomobil tutkunu olan 50 kişi, Seat Club Turkey'in Kazak Gölü'nde düzenlendiği 'Tekirdağ Buluşması'nda bir araya geldi.

Kapaklı 8.02.2016 14:57:00 0
Hız değil haz

Amaçlarının hız değil haz olduğunu belirten Seat Club Tekirdağ Sorumlusu Ahmet Furkan Barça,   buluşmada, yasal çerçeveler içinde araçlarda yapılan modifiyeler hakkında üyeler bilgi alış verişinde bulunduğunu söyledi.

Kazak Gölü'ndeki Mesire Alanı’nda düzenlenen Seat Club Turkey'in Tekirdağ Buluşması’na, Seat Club Turkey Yöneticisi Tuğrul Köselerden, Seat Club İstanbul Sorumlusu Melih Bulur, Seat Club Tekirdağ Sorumlusu Ahmet Furkan Barça ile yaklaşık 50 Seat marka araç tutkunu katıldı.

13 YILDIR BULUŞUYORLAR
Seat Club Turkey’in 2003 yılında kurulduğunu ve etkinlikte bir araya geldiklerini belirten Seat Club Tekirdağ sorumlusu Ahmet Furkan Barça, “Bu etkinliğimizde Seat Club İstanbul üyelerimizi de misafir etme şansımız oldu. 13 yıldır Seat’a gönül verenlere, araçlarla ilgili teknik ve diğer konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ülkemizin her yerinden Seat’a gönül verenlerle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
Seat Club Turkey Yöneticisi Tuğrul Köselerden ise, markaya olan bağlılıkları, modellerle ilgili istek ve görüşleriyle kendilerine yön veren kulüp üyelerine teşekkür etti.Buluşmada, etkinliğe katılanlara da sucuk ekmek ikramında bulunuldu.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10