İhtiyaç sahiplerini sevindirdiler

Çerkezköy Belediyesi'nin sözleşmeli ambalaj atığı toplama firması olan Yuni Tekstil'in geri dönüşüm firması ortaklarından Nazan Dönmezer 4'ü normal, 1'i obezitelere göre, 1'i

Çerkezköy 8.02.2016 15:58:00 0
İhtiyaç sahiplerini sevindirdiler

Dün Çerkezköy Belediyesi Hizmet binası önünde gerçekleştirilen programda Muhammet Mustafa Akyüz için alınan tekerlekli sandalye kendisine ulaştırılmak üzere annesi Gülsüm Akyüz’e teslim edilirken; Dürdane Atacı için alınan tekerlekli sandalye de kendisine verilmek üzere kızı Emine Atacı’ya teslim edildi. Ayşe Yiğit’in tekerlekli sandalyesini annesi Ayşe Yiğit teslim alırken; Ayşe Samur’un tekerlekli sandalyesini ise oğlu Osman Samur teslim aldı.

EVLERİNE KADAR GİTTİLER
Öte yandan yetkililer geriye kalan iki tekerlekli sandalyeyi ise engelli vatandaşların evlerine giderek teslim ettiler. Yuni Tekstil geri dönüşüm firması ortaklarından Nazan Dönmezer ve Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin ilk olarak Fevzi Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı Naim Süleymanoğlu Sokak adresine giderek Yaşar Akyüz’e tekerlekli sandalyesini teslim ederken, daha sonra ise İstasyon Mahallesi Güler Sokak’ta ikamet eden Müsaade Bilim’in evine giderek son tekerlekli sandalyeyi de ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler.
TEŞEKKÜR ETTİ
Sosyal bir duyarlılık örneği gösteren Yuni Tekstil Dönüşüm firması ortaklarından Nazan Dönmezer’e teşekkür eden Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin “Yuni Tekstil firması gerçekten çok hayırlı bir işe vesile oldu. Kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken, engelli vatandaşlarımıza da sandalyelerinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10