Rezalete Kaymakam el koydu

Tekirdağ Süper Amatör Ligi takımlarından 1911 Çerkezköyspor ile Sitespor arasında Mustafa Uğraş Stadında oynanan karşılaşmada çıktığı hava topunun ardından yere düşerek fenalık geçi

Çerkezköy 9.02.2016 16:48:00 0
Rezalete Kaymakam el koydu

Kaymakam Kubilay, bundan sonra maçlarda ambulans bulundurulması için İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal’a talimat verdi.
1911 ÇERKEZKÖYSPOR'U ZİYARET ETTİ
Kaymakam Metin Kubilay, dün Gençlik Hizmetleri ve Spor  ilçe Müdürü Metin Aysal ile birlikte Süper Amatör Lig takımlarından 1911 Çerkezköyspor Kulübü’nü ziyaret etti. Kubilay'ı Kulüp Başkanı Murat Narçın, Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri Engin Camcı, Mehmet Aksoy, Muzaffer Savaş, Yakup Cin, Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu ve futbolcular karşılandı.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI
Sitespor karşılaşmasında çıktığı hava topunun ardından yere düşerek fenalaşan ve ihbar üzerine gelen ambulansla Özel İrmet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen İsmail İnan'da ziyarette hazır bulundu. Kaymakam Kubilay, İsmail İnan ile yakından ilgilendi ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
AMBULANS HAZIR BEKLEYECEK
Yaşanan  olayı gazetelerde okuduğunu belirten Kaymakam Metin Kubilay, “Benzer bir olayın tekrarlanmaması için İlçe Kaymakamlığı olarak elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra maçlarda saha kenarında bir ambulans hazır bekleyecek. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi ve yanındaki Aysal’a konuyla acil olarak ilgilenmesi için talimat verdi.
KANAYAN YARA
Kulüp Başkanı Murat Narçın ise, "Ambulans meselesi bizim adeta kanayan yaramızdı. Bu sorunu çözerseniz ilçemiz sporu adına büyük bir sorunu çözmüş olursunuz” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Kaymakam Kubilay, “Bu sorunu çözülmüş bilin” yanıtı verdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10