Dünürlerin kavgası kanlı bitti

İddiaya göre kocasıyla tartışan kızının haber vermesi üzerine dünürünün Kapaklı'daki evine giden Kemal Korkmaz (46), çıkan tartışma sonucu dünürü Şevket D. tarafından kurşun ya

Çerkezköy 10.02.2016 00:41:00 0
Dünürlerin kavgası kanlı bitti

Olay, Kapaklı’ya bağlı İnönü Mahallesi Eski Cami Caddesi’ndeki bir ikamette meydna geldi. İddiaya göre bahse konu adrese kızını gelin gönderen Kemal Korkmaz ailesi ile birlikte kızını görmek için dünürünün evine gitti. Bu sırada iki aile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın hararetlenmesi üzerine dünürlerden ev sahibi Şevket D. (54), evinde bulundurduğu silahla dünürü Kemal Korkmaz’a kurşun yağdırdı.

EVİNİN BODRUMUNA SAKLANMIŞ

Kemal Korkmaz’a kurşun yağdıran Şevket D. ise olay sonrası saklandığı evinin bodrum katından çıkarak Kapaklı Polis Merkezi’ne gidip teslim oldu. Vücuduna isabet eden 4 kurşun nedeniyle ağır yaralanan Kemal Korkmaz, 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kurşunlardan biri göğsünün sağına, ikisi soluna ve biri de boğazına isabet etti. Yaklaşık 2 saat süren müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kemal Korkmaz yaşamını yitirdi. Korkmaz’ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları Acil Servis’te sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10