Personele 'elektrik' sınavı

Trakya Elektik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), 2016 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği ile Teknik Eğitim süreçleri konularında yatırımlarını hızlandırdı.

Tekirdağ 10.02.2016 16:55:00 0
Personele

Bu kapsamda  TREDAŞ, Trakya Bölgesi’ndeki tüm arıza bakım onarım personeline yönelik seviye durum tespit ve temel seviye sınavları ile bir dizi eğitim programı gerçekleştirdi.Namık Kemal Üniversitesi’ndeki dersliklerde gerçekleştirilen ve iki gün süren temel seviye elektrik sınavı, teknik beceri sınavı ve zihinsel bilgi sınavlarına Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da görevli toplam 369 personel katıldı.TREDAŞ İnsan Kaynakları Direktörlüğü tarafından organize edilen sınav ve eğitimlerle, saha sürecindeki eksiklikleri tamamlayarak, iş kazalarını minimum seviyelerde tutmak ve sahalardaki elektrik arızalarına en kısa sürede müdahaleyi sağlamak hedeflendi.

İŞ DİSİPLİNİ VE İŞ ETİĞİ BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZDİR
TREDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Serkan Öğren, eğitim programında yaptığı konuşmada, TREDAŞ’ın büyük bir aile olduğunu ifade ederek, TREDAŞ için iş disiplini ve iş etiğinin vazgeçilmez bir unsur olduğunu kaydetti.Öğren, "Hep birlikte daha iyiye nasıl ulaşabiliriz diye planladık. TREDAŞ ailesi olarak sahada daha güçlü nasıl oluruz, sahayı etkin kullanmak için neler yapmamız gerekir bunları planlıyoruz. 2016 yılını TREDAŞ ailesi olarak ‘Teknik Eğitim, Gelişim ve İş Sağlı ve Güvenliği Yılı’ olarak adlandırabiliriz. Kurumsal kimlik, kurumsal birliktelik ve sürdürülebilirlik ancak iş disiplini ile sağlanabilir. Her konuda hata yapabiliriz ancak iki konuda hata yapma şansımız yok. Biri, iş disiplini, iş kültürü ve iş etiği, diğeri ise iş sağlığı ve güvenliğidir.”
TEDBİRİNİZİ ALIN
TREDAŞ İşletmeler Direktörü Uğur Sönmez ise,"Eksiklerimizi görmemiz için önemli bir organizasyon.  Hiçbir işimiz, iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini almaktan daha acil değil. Hiçbir işimiz bugüne kadar yarım kalmadı. Bitmeyen, yapılmayan bir arıza olmadı. Lütfen, iş yaparken tedbirinizi alın” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10