Şarköyspor'u iki golle geçti

Tekirdağ Süper Amatör Lig 16.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor evinde konuk ettiği Şarköyspor'u iki golle geçmesini bildi.

Kapaklı 11.02.2016 14:51:00 0
Şarköyspor

Tekirdağ Süper Amatör Lig 16.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor evinde Şarköyspor’u konuk etti. Pazar günü saat 13.00’de Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıktı.İlk dakikalardan itibaren taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 30’uncu dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Ufuk düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

ŞARKÖY BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ

Ufuk’un ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçen Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için mücadele ederken, Şarköyspor ise ilk devreyi beraberlik ile kapatmaya çalıştı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresi de karşılıklı ataklarla geçildi. Şarköyspor’un ataklarında Kapaklıspor savunması hata yapmazken, Kapaklıspor Mehmet ile kazandığı penaltı vuruşunu ise değerlendiremedi.

İKİ FARKLI KAZANDI

Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda organize ataklar geliştiren Kapaklıspor 80’inci dakikada rahatladı. İkinci devrenin ortalarına doğru penaltı atışından yararlanamayan Mehmet sahneye çıkarak farkı ikiye çıkardı. İkinci golün gelmesi ile birlikte Şarköyspor oyun disiplininden tamamen koptu. Son dakikalarda da üstünlüğünü sürdüren Kapaklıspor karşılaşmadan 2-0 üstünlükle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Kapaklıspor elde ettiği bu üç puan ile puanını 18’e çıkartarak yedinci sıraya yükseldi. Şarköyspor ise iki galibiyet altı beraberlik ve yedi mağlubiyet ile birlikte 12 puanla onuncu sırada yer aldı. Kapaklıspor bir sonraki haftayı Malkara Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle hükmen 3-0 galibiyet ile kapatırken, Şarköyspor ise evinde Büyük Çınarlıspor’u konuk edecek.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10