Bütün alt ve üstyapı hizmetleri 1 Temmuz 2017'de bitecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Tekirdağ merkez Süleymanpaşa İlçesine bağlı Karacakılavuz Mahallesi'ne 'İçme Suyu Deposu, Kısmi ?

Süleymanpaşa 11.02.2016 14:59:00 0
Bütün alt ve üstyapı hizmetleri 1 Temmuz 2017

Temel atma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sayın Ekrem Eşkinat, Genel Sekreter Sayın Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.

YATIRIMLARA DEVAM EDİYORUZ
TESKİ olarak yatırımlara devam ettiklerini belirten TESKİ Genel Müdürü  Şafak Başa, "Karacakılavuz mahallemizin altyapı sorunlarına neşter vuracak, sorunlarını ortadan kaldıracak bir yatırımın temelini atıyoruz. Bu iş kapsamında Karacakılavuz Mahallesine 500 metreküplük içme suyu deposu inşaatı yapılarak bu depodan mahallemizin su sıkıntısı çeken kesimlerine içme suyu şebeke hatları döşenerek yeni depomuzdan hidrofor yardımı ile su basılacaktır. Ayrıca mevcut kanalizasyon hattında ihtiyaç duyulan kısımlara ilave kanalizasyon hattı döşenecektir. İşin tamamlanması ile birlikte Karacakılavuz Mahallesindeki yüksek kesimlerde kalan abonelerimizin su sıkıntısı giderilecek ve kanalizasyon hatlarındaki eksiklikler tamamlanmış olacaktır."dedi.
HER İŞİN BİR CEFASI VARDIR
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, “TESKİ Genel Müdürümüze Karacakılavuz’un ihtiyaçlarını iyi analiz edin, belirlenen sorunların da en kısa zamanda çözülmesi konusunda talimatları verdik. Bugün geldiğimiz noktadan büyük mutluluk duyuyorum. Bugün burada hizmetlerin başlaması ve bundan sonra hizmetlerin devamının geleceğini de söylemek istiyorum. Her yapılan işin bir cefası vardır. Bizim nesil belki yapılan işlerin cefasını çekiyor. Bir süre sonra işler bitince çocuklarımızla, torunlarımızla sefasını da göreceğiz. Çünkü altyapı olmadan üstyapı da olmaz. Buradan herkese söylüyorum. Tekirdağ’ın bütün altyapı ve üstyapı hizmetleri 1 Temmuz 2017’de bitecek. Yeşil alanları, sorunsuz alt yapısı, mutlu insanları ile güzel bir Tekirdağ bizi bekliyor. ” dedi.
Konuşmaların ardından inşaat alanında dualar edilerek, temel atma işlemi gerçekleştirildi.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10